Broj 216
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Enrikeu Iglesijasu:

Pet stvari koje niste znali o Enrikeu Iglesijasu:

1. Enrike Migel Iglesijas Prejsler rođen je 1975. u Madridu kao treće i najmlađe dete Hulija Iglesijasa i španske manekenke filipinskog porekla Izabel Prejsler. Hteo je sam da stvori karijeru, pa je uzeo prezime Martinez, ne želeći da koristi očevo, i predstavljao se kao izvođač iz Gvatemale. Do danas je prodao više od 50 miliona albuma i osvojio brojne nagrade, ali i ženska srca.

2. Njegovo lice pojavilo se na 250 naslovnih strana magazina, a nastupao je u više od 190 televizijskih emisija u 23 zemlje. Na koncertima izvodi performans tako što ispunjava san jednoj od devojaka iz publike, koju izvodi na scenu, igra s njom, ljubi je i grli.

3. Godine 2002. počeo je da se zabavlja s ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom, koju je upoznao na snimanju video-spota za pesmu Escape.

4. Na koncertu u Moskvi Enrike je publici predstavio Anu kao svoju suprugu. Ipak, Iglesijas je rekao da i dalje stoji iza toga da još uvek nema želju za brakom: „Ne vidim zašto bih u braku bio srećniji nego što sam sad. Ipak, dopada mi se ideja da jednog dana postanem tata, Ana mi stalno govori da ću biti divan."

5. I dok o privatnom životu ne govori, latino zavodnik se nikada nije stideo da priča o svom telu, pa je rekao da ne podnosi svoje noge ni svoj polni organ i da se zbog toga nikada neće slikati go. Smatra i da nije dovoljno obdaren, zbog čega ne bi bio ni model za donji veš. „Mislim da nemam opremu za reklamiranje donjeg veša. Ako mogu da obrade fotografije i povećaju mi muškost, onda možda da."

Milica Prelević