Broj 216
Početna > Putovanja > Marmaris - hit leta

Turska

Marmaris - hit leta

Iz bogate turističke ponude Kon Tiki travel izdvaja hotele „Mares" i „Bellamare Beach" u blizini poznatog turskog letovališta

Smešten na južnoj obali Turske, Marmaris sa prelepom marinom prepun je luksuznih jahti i jedrilica. Osim što izgleda kao turistički grad, zbog nekoliko velikih i modernih tržnih centara, dobija i jedan urbaniji šarm. Kako je i u ovo doba godine izuzetno prijatna temperatura, sezona kupanja i sunčanja je već počela.

Glamur hotela „Mares"
Za ovu sezonu Kon Tiki travel izdvaja hotel „Mares" s pet zvezdica s veličanstvenim pogledom na zaliv. Nalazi se u najlepšem i najmirnijem delu Marmarisa, na rtu koji razdvaja Marmaris i Ičmeler, okružen bujnom vegetacijom, na mestu idealnom za šetnju. Staza koja prolazi kroz hotelski kompleks s jedne strane vodi kroz šumu u Ičmeler, a s druge pored mora do centra Marmarisa.

Za goste sa stilom
U čarobnoj atmosferi zelenila šume i plavetnila mora, osam kilometara od centra Marmarisa, nalazi se hotel „Bellamare Beach” sa četiri zvezdice, idealan za one koji žele mir i komfor. Plaža je peščana, ima drveni mol i deo na kamenitoj platformi. Ležaljke, suncobrani i madraci za plažu su besplatni za goste hotela kojima su na raspolaganju veliki i dečji bazen kao i restoran i barovi. Usluga je ol inkluziv i važi od 10.00 do 23.00 časa. U cenu su uključeni i fitnes centar, stoni tenis, pikado, animacija, dečiji klub i igralište.

Kon Tiki preporučuje

Specijalna ponuda za tursko letovalište u Marmarisu sa polascima 7. maja, gde četrnaestodevni aranžman i ol inkluziv ponuda u hotelima „Mares" 5 zvezdica i „Bellamare" sa 4 zvezdice, sa uračunatim avio-prevozom i transferima za „Mares” košta 590 evra, a za „Bellamare” 450 evra. U hotelu „Mares" za dvoje dece gratis!