Broj 215
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Britni Spirs:

Pet stvari koje niste znali o Britni Spirs:

1. Britni Džejn Spirs rođena je 1981. godine u Luizijani. Sa osam godina prijavila se za šou Miki Maus klub, ali je odbijena jer je bila premlada.

2. Posle brojnih uspeha na malim ekranima, 1998. snima album Baby one more time, koji se ubrzo nalazi na svim top-listama. Sa svakim narednim albumom, Britni obara rekorde i osvaja brojne nagrade. Procenjeno je da je do danas prodala više od 90 miliona primeraka svojih albuma.

3. Prvi put se udala 2004. godine u Las Vegasu za Džejsona Aleksandera, ljubav iz detinjstva, a brak je poništen samo 55 sati kasnije. Drugi put se udala iste godine za svog igrača Kevina Federlajna, s kojim ima dva sina, a turbulentna veza prekinuta je 2006. godine. Trenutno je u vezi sa Džejsonom Trevikom, svojim bivšim agentom, a u Holivudu se uveliko šuška da bi uskoro mogla po treći put da stane ludi kamen.

4. Nedavno je izdala sedmi album pod nazivom Fatalna žena, a ovog leta kreće na turneju koju će uveličati puno plesača. Ipak, svi oni moraće da potpišu ugovor u kom obećavaju da pevačicu neće izlagati iskušenjima u vidu droge ili alkohola. Borila se sa zavisnošću od alkohola i tableta, a nakon nervnog sloma hospitalizovana je protiv svoje volje. Od tada je pod starateljstvom oca i advokata.

5. Godine 1999. s majkom je napisala knjigu Heart To Heart. Poljubac Madone i Britni na dodeli MTV muzičkih nagrada izglasan je za najslavniji poljubac protekle decenije. Nedavno je izjavila da je njena vizija raja, put sa njenom decom, a pakla, to da bude na dijeti.