Broj 215
Početna > Zanimljivosti > PARIS HILTON DUBAI BFF

PARIS HILTON DUBAI BFF

Najpoznatija plavuša na svetu rešila je da se počasti - novom najboljom prijateljicom!!! Trka za ovu prestižnu titulu počinje 20. aprila, svake srede od 22.00, samo na MTV kanalu!

Paris Hilton je žena kojoj nije potrebna najava, mada bi je ona verovatno želela. Paris je, kao američka devojka broj 1, sa svojom pratnjom skoro svakodnevno punila naslove novina - od žurki u najpopularnijim klubovima do uzbudljivih vikendaških izleta i rasipnih šoping-avantura. Blisko druženje s njom je zadovoljstvo koje je uglavnom bilo rezervisano za slavne ličnosti, poput Nikol Riči i Britni Spirs, ali Paris je odlučila da sada želi novu najbolju drugaricu - a Paris Hilton uvek dobija ono što želi.
U ovom serijalu grupa od dvadeset devojaka, od kojih je polovina sa Srednjeg istoka, a polovina s drugih strana sveta, ali trenutno žive u Dubaiju, boriće se za prijateljstvo sa Paris. One će morati da urade nešto više od pukog zabavljanje ove dive – moraće da dokažu da mogu podneti njen izdašan životni stil. Svake nedelje Paris će zadavati nove izazove kandidatkinjama za najbolju drugaricu, a one će morati da upotrebe lukavstvo, šarm i izgled kako bi napredovale. Naravno, Paris neće biti blaga prema njima. Pošto Paris ima punu kontrolu nad tim ko ostaje a ko odlazi, na takmičarkama je da otkriju za čim ona zapravo traga kada bira novu najbolju prijateljicu. Samo one koje budu igrale ovu igru do savršenstva doći će do uspeha u ovoj potpuno nepredvidljivoj potrazi. Ali, kako Hiltonova nikada nije bila u Dubaiju, deo ove emisije čine i njene prve reakcije na Ujedinjene Arapske Emirate, koji će biti podjednako zanimljivi kao i samo takmičenje...
Od 20. aprila, svake srede u 22.00 i reprizno nedeljom u 10.10 i ponedeljkom u 09.10!