Broj 214
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Metjuu Mekonahiju:

Pet stvari koje niste znali o Metjuu Mekonahiju:

1. Rođen je 1969. godine u Teksasu. Slavu je stekao filmom Ričarda Linklejtera Dazed and Confused da bi potvrda uspeha stigla tek tri godine kasnije filmom Vreme za ubijanje.
2. Još u srednjoj školi proglašen je za najzgodnijeg muškarca. Nekoliko puta proglašavan je za najseksepilnijeg muškarca na planeti, važi i za jednog od najzgodnijih glumaca u Holivudu, a fanatično vodi računa o svom izgledu, pa su ga nebrojeno puta paparaci uslikali kako vredno vežba na plažama, ulicama... Dnevno pere zube pet-šest puta i uvek sa sobom nosi četkicu za zube.
3. Iza sebe ima niz veza sa poznatim koleginicama, među kojima su i Sandra Bulok, Penelope Kruz i Ešli Džad. Od 2006. godine u vezi je sa brazilskom manekenkom Kamilom Elvs sa kojom ima dvoipogodišnjeg sina Levija i jednogodišnju ćerku Vidu. Ne razmišlja o svadbi, ali smatra da ga to ne čini manje posvećenim i zaljubljenim u Kamilu.
4. Uhapšen je 1999. godine u Teksasu zbog posedovanja kanabisa. Policajci su mu upali rano ujutru u dom pošto su dobili prijavu da iz njegovog stana trešti muzika, i zatekli ga kako go svira bubnjeve.
5. Njegov moto je „Samo nastavi da živiš". Osnovao je fondaciju J. K. livin foundation koja pomaže tinejdžerima da aktivno žive i prave zdrave izbore. Pomagao je žrtvama uragana Katrina, a poznato je da veliki borac za prava životinja.