Broj 214
Početna > Zanimljivosti > Henki-spenki

Seks pikanterije

Henki-spenki

Unapredite veštinu uspešnog vođenja ljubavi novim seksualnim tehnikama

Pljeskanje po zadnjici neke parove uzbuđuje, a neke ostavlja potpuno ravnodušnim. Međusobno lupkanje tokom intimnog odnosa mnogi ljubavnici koriste kao seksualnu tehniku. Naravno, sve u granicama nežnosti i uzajamne želje i poverenja.

Njegove i njene fantazije
Stimulacija kože i pokoji povremeni udarac u pravom trenutku dobro se uklapaju u erotski repertoar većine ljudi, tvrde doktori za seks. Ako ste ljubavnici, a jedan od vas želi da bude taj koji će da prima lake udarce i šamare, onaj drugi ne treba da se plaši da iskali svoje nagone. U slučajevima kada partneri ne mogu da dele fantazije, treba da razmisle o opciji razilaženja, jer se verovatno ne poznaju dobro i ne mogu da pariraju jedno drugom na ljubavnom terenu.

Igraj igru
Ukoliko vas sam ritual henki-spenki uzbuđuje, uradite to u velikom stilu. Nemojte se stideti da to zatražite ili pružite. Važna je igra. Ona može da predstavlja odnos gospodarice i roba ili direktora i sekretarice ili bilo šta drugo. Ako vas fantazija vašeg partnera ne uzbuđuje sama po sebi, igrajte to kao igru i uživajte u njegovoj ili njenoj reakciji.

Ritam važniji od snage
Stil i ritam mnogo više znače od snage. Počnite lagano, otprilike jednim udarcem na svake dve sekunde, lagano pojačavajte sve dok se kod vašeg partnera ne probudi želja, tako da ona ili on ne želi da prestane. U dvosmernoj komunikaciji, rezultat i borba trebalo bi da izgledaju i deluju seksi, nikako grubo.

Najžešći erotski začin
Jačina udarca treba da odgovara laganom šibanju grančicom, kao u sauni. Možete se zadržati samo na guzi ili pljeskanjem prekriti celo telo (leđa, stomak, grudi pa čak i polne organe - pažljivo!). Nikada, naravno, nemojte igrati takvu igru sa nepoznatim.
- Ljubavnici imaju dovoljno uviđavnosti da nikada ne dozvole da se i najgrublja igra pokvari. I nikada nemojte mešati čisto erotske udarce sa istinskim besom ili ljutnjom. To bi moglo da bude opasno! Igra je igra - objašnjava doktor Aleks Komfort.

U dvosmernoj komunikaciji, rezultat i borba trebalo bi da izgledaju i deluju seksi, nikako grubo.

Ako vas fantazija vašeg partnera ne uzbuđuje sama po sebi, igrajte to kao igru i uživajte u njegovoj ili njenoj reakciji.

 

D. Rodić