Broj 214
Početna > Putovanja > Hedonistički raj

Menorka i Ibica

Hedonistički raj

Za predstojeću letnju sezonu Kon Tiki travel predlaže španska letovališta, nova odredišta na našem turističkom tržištu

Ostrvo Ibica sa svojim zaslepljujućim belilom na suncu Sredozemlja zaslužuje reputaciju hedonističkog raja. Skrivene pećine sa tirkiznom bojom mora, stenovita obala prekrivena borovom šumom i, kao kontrast, noćna svetla brojnih klubova čine ostrvo jedinstvenim.

Magnet za bogataše
Ibicu mnogi nazivaju „ostrvom zabave" jer je postala simbol danonoćnih žurki s reputacijom garantovano dobrog odmora. Dugo je bila magnet za bogate i slavne, koji je i danas ne zaobilaze, pa ih možete videti kako se sunčaju na čuvenoj plaži Ses Salines... Od juna do septembra turisti dolaze ne bi li doživeli nezaboravan provod u klubovima Privilege, Pacha i Amnesia, koji specijalnim svetlosnim efektima i gostovanjem poznatih di-džejeva iz Engleske stvaraju uzavrelu atmosferu.

Menorka - ostrvo rajskih plaža
Menorka očarava svojom kamenom, u nekim delovima i strmom obalom, ispresecanom uvalama. Sijudadela, stara prestonica Menorke, jedan je od lepših gradova Sredozemlja. Tvrđava i mala luka koju prvo ugledaju putnici koji pristižu s mora, centar starog grada sa uskim popločanim ulicama, gotskom katedralom, renesansnim palatama i trgovima, koji podsećaju na mletačke gradove, nesumljivo govori o velikom uticaju italijanske renesanse.

Dvanaestodnevni aranžman sa polascima od 4. jula do 29. avgusta, a ko rezerviše do kraja aprila, ima popust i do 20 odsto.
 

Kon Tiki preporučuje
Osmodnevni aranžman sa ultra ol inkluziv ponudom i smeštajem u hotelu
Corinthia sa pet zvezdica u Kemeru, antalijska regija, sa uračunatim
avio-prevozom i transferima za samo 499 evra. Polazak je 30. aprila.

 

Ž. M.