Broj 211
Početna > Zanimljivosti > Seks ispred ogledala

Dekor za ljubavne igrarije

Seks ispred ogledala

Zanimljiva fotelja, jastučići i atraktivno osvetljenje daće novu dimenziju prostoru u kojem delite intimne trenutke

Većini nije mnogo važno gde će voditi ljubav. Onog trenutka kada osete da je erotska temperatura dostigla tačku ključanja na skali strasti, ekstazu mogu da dožive i na tepihu. Ipak, kada prođe neko vreme, treba oplemeniti prostor u kojem će ljubavni okršaj dobiti jednu potpuno novu dimenziju, tvrde seksolozi.

Erotska fotelja

Krevet je odavno postao prevaziđen teren za ljubavni klinč, ali fotelje specifičnih oblika mogu vam pružiti poseban ugođaj. Ako volite da eksperimentišete s nameštajem, obavezno nabavite visoku stolicu koju ćete držati u spavaćoj sobi. Odaberite odgovarajuću visinu na kojoj ćete moći da praktikujete različite savijene položaje sa partnerkom, bilo da je to spreda ili pozadi. Najbolje prilagođena stolica za odnos je tapacirana fotelja bez naslona za ruke.

Ogledalce, ogledalce
Ogledala vođenje ljubavi pretvaraju u priliku za posmatranje, ne narušavajući privatnost. Istovremeno deluju i uzbuđujuće jer možete da vidite sebe, a partner da vidi svoju erekciju i pokrete, ne prekidajući odnos. Ukoliko volite velika ogledala, možete ih smestiti unutar vrata ormana, koja ćete preokrenuti po potrebi da bi dekor izgledao čedno. Ogledalo na plafonu je sjajna stvar, ali je skupo i upadljivo. Ako nikada niste probali da vodite ljubav pred ogledalom, ne ustručavajte se i probajte, oslobodićete se sopstvenih kompleksa i stida pred partnerom.

Kad moral poraste
- Seks pred ogledalom vredi truda, ne samo zbog voajerskog efekta već i da biste videli da prilikom vođenja ljubavi ne izgledate smešno. Kada se seks opisuje hladnim rečima, kao uputstvo za sastavljanje ležaljke za plažu, zvuči nedostojanstveno. Ali, kada posmatramo sebe kako aktivno učestvujemo u njemu, izgleda prirodno, privlačno i lepo do te mere da vam podiže moral, čak i ako niste lepo građeni - kaže dr Aleks Komfort.

Jastučići na sve strane
Dobro će vam doći nekoliko tvrdih četvrtastih jastuka, one čvrste
pripremite za ljubavne igrarije na krevetu, a malo mekše jastučiće
spremite za pod.

Najbolje prilagođena stolica za odnos je tapacirana fotelja bez naslona za ruke

Ogledala pretvaraju vođenje ljubavi u doživljaj za posmatrača bez narušavanja intimnosti

 

Dragana Rodić