Broj 211
Početna > Intervju > Letim od sreće

Dopisnica sa Venere

Letim od sreće

Anastasija Buđić, prva Srpkinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog Plejboja, otkriva tajne ženske zavodljivosti

Igor Damnjanović vas je pitao: Koje mesto muškarac zauzima u tvom životu?
Priznajem, karijerista sam i često osobu koja je pored mene bacim na ko zna koje mesto u mom životu. Bar je do sada bilo tako. Žene koje se bave javnim poslom su retko ostvarene na tom polju ili se pak dobro zavaravaju. To je donedavno bio i moj slučaj ali sam naišla na pravu i, što je najvažnije, obostranu ljubav pa sam napravila mesta za sve. Sada mogu da kažem da sam dosta tolerantnija, te moj dečko zauzima specijalno mesto u mom životu.

Na šta padate kod muškarca?
Bitan mi je izgled, esteta sam po prirodi i to mi prvo privuče pažnju, ali to nije dovoljno da bi me u potpunosti neko osvojio. Sebe ne smatram površnom i muškarac mora da me zaintrigira, da ima stav, da je inteligentan i da poseduje dobru energiju koja je u ljubavi sa mojom. Volim moćne muškarce, stabilne u glavi. Radila sam dosta na sebi, zrelija sam i prirodno je da više ne padam tako lako.

Šta je najveće žensko oružje?
Mozak. Lepota je korisna dok smo mladi, ali dobro je kada čovek shvati da je to prolazna kategorija i nije baš dobar savet držati se samo lepote u životu. Kada je neko kompletan, tada ima moćno oružje.

Šta očekujete od muškarca u emotivnoj vezi?
Očekujem da imam oslonac, ljubav i pažnju. Prija mi, naravno, da me obožava, volim i osećaj sigurnosti. Ako toga nema, nema ni ljubavne veze.

Šta je za vas najveći afrodizijak?
Maštovita sam... svašta nešto u datoj situaciji za mene može da bude afrodizijak, ali najčešće je to neko omiljeno piće ili jelo koje može da probudi moja čula.

Da li postoji nešto što nikada nećeš razumeti kod muškaraca?
Ne razumem dosta toga, ali činjenica je da se muškarci među sobom bolje razumeju, kao i obratno, žene sa ženama. To je valjda zato što su oni „pali" sa Marsa a mi došle sa Venere. Dobro je što jedni bez drugih ne možemo, to nas spasava.

Nešto sasvim lično
Kako reaguješ kada dečko sa kojim si u vezi negativno komentariše tvoju naslovnu stranu Plejboja?
To se nikada nije dogodilo, možda je njemu slaba tačka moja naslovna strana Plejboja, ali to je prirodno i potpuno ga razumem.

Kako reaguješ kada te dečko prevari?
Da bi došlo uopšte do prevare, pre toga mora da se javi neko nezadovoljstvo koje se taložilo. To znači da smo oboje krivi i da smo negde u prošlosti pogrešili i zalutali. Shodno tome, preispitujem i analiziram i sebe i partnera i na osnovu toga donosim sud da li ću da oprostim. Srećom, sada sam u divnoj vezi i uopšte me ne obuzima ona nepogrešiva ženska intuicija da me dečko vara. Napokon, letim od sreće.

Pitanje za MC Stojana
Da li si nekada iznenadio svoju devojku tako što si joj, na primer, napravio romantičnu večeru na nekom neobičnom mestu?

Žaklina Milenković