Broj 211
Početna > Lepi i zdravi > Lečenje duše i tela

Rekonektivno isceljivanje

Lečenje duše i tela

Naučnici pretpostavljaju da ova vrsta lečenja ima potencijal da nam pomogne u eliminisanju bolesti na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom

Rekonektivno isceljivanje je jedinstveno, novo lečenje, čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje - u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Uspešna izlečenja
Naučnici pretpostavljaju da ove frekvencije imaju potencijal da nam pomognu u eliminisanju bolesti na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Brojna su svedočenja pacijenata o isceljenjima i od najtežih bolesti: rak, cerebralna paraliza, urođeni deformiteti, multipla skleroza samo su neke od njih.
- Ovo je vibracija koja nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike - objašnjava prof. Danijela Dimitrijević, sertifikovani praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja.

Kako je sve počelo?
Ove zapanjujuće frekvencije, prvi je otkrio i primenio dr Erik Perl, uspešan lekar iz Los Anđelesa. Isceljenja pacijenata dosad su dokumentovana u šest knjiga, među kojima je i svetski bestseler Rekonekcija. Dr Perl i njegov tim neumorno putuju svetom, učeći ljude kako da iscele sebe i druge, na svim nivoima uma, tela i duha.

Za unutrašnji mir
Rekonekcija nije samo proces isceljivanja, takođe donosi dublji unutrašnji mir i sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
Oslobađa nas strahova i osećaja krivice, povećava kreativnost, smanjuje se anksioznost. Poveća se sposobnost da dajete i primate ljubav, a postiže se balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam kao i uzdizanje mentalnog, fizičkog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije.

Vraćanje u ravnotežu
Isceljivanje je vraćanje organizma u ravnotežu. Svaki poremećaj zdravstvenog stanja predstavlja kombinaciju fizičkog, mentalnog, duhovnog i emotivnog. Rekonekcija nas vraća nazad u stanje oživljenosti, iskustvo koje možemo nazvati sećanje na celinu, kada smo bili fizički i intuitivno povezani sa svim tokovima prirodnih zakona. To je usklađivanje sa energetskim linijama (meridijanima) na našem telu, a istovremeno sa energetskom mrežom koja pokriva Zemlju, a isto tako i Kosmos.

Dr Perl u Požarevcu
Dr Erik Perl održaće predavanje za lekare, naučne radnike i sve
zainteresovane 29. aprila u Požarevcu, gde će predstaviti ovaj novi vid
isceljivanja.

Žaklina Milenković