Broj 210
Početna > Zanimljivosti > U krevetu sa umetnikom

Romantika pod ljubavnim pokrivačem

U krevetu sa umetnikom

Srećnice koje su bar jednom iskusile ljubav sa umetnikom ističu da su oni romantičniji, nežniji, bolje razumeju tananu žensku prirodu, a nose u sebi i dozu misterije

Ako je verovati američkim i francuskim seksolozima, na ceni su momci čije je srednje ime Umetnost. Oni kažu da su žene „poludele” za slikarima i muzičarima. Teško odolevaju muškarcima koji vešto barataju bojama i četkicama, kao i onima u čijim rukama instrumenti ožive pa svojim zvucima miluju i telo i dušu.

Padaju na fazoniranu bradu
Nekako uz četkice, štafelaj i paletu s bojama savršeno ide frajer sa lepo oblikovanom bradom, tako bar kažu one dame koje vole da ih partner žari dok ih ljubi. Naime, bradati muškarci mnogo bolje prolaze kod žena i seksualno su aktivniji od golobradih, pokazalo je istraživanje. Više od 72 odsto muškaraca priznalo je da im lepo fazonirana brada pomaže da se osećaju atraktivnijim. Oko 68 odsto njih smatra da im brada daje sopstveni pečat. Žene pak za bradate muškarce misle da su veći individualci, da su elegantniji i avanturistički nastrojeni.

Lože ih žestoki momci
S druge strane, ima i onih devojaka koje se pale na „loše momke”. Prema statističkim podacima, čak 48 odsto žena starijih od 35 godina radije bi bile u vezi sa žestokim muškarcem nego sa onim koji uliva poverenje. Većina njih kombinacije s partnerom koji je obično s druge strane zakona doživljava kao vruću avanturu. Takav izbor psiholozi objašnjavaju kao želju i potrebu žena za slobodom, a što je za njih često nemoguće zbog uticaja sredine, vaspitanja, predrasuda...

Odzvonilo poetama
Umetnici su maštovitiji, strpljiviji i veštiji u vođenju ljubavi, više vole da se igraju i eksperimentišu. Prema sudu žena, najprivlačniji i najšarmantniji su slikari i muzičari. Kada su u pitanju pesnici, istraživanje govori da su poslednji na listi najpoželjnijih ljubavnika umetnika.

Čak 48 odsto žena starijih od 35 godina radije bi bile u vezi sa žestokim muškarcem nego sa onim koji uliva poverenje

Žene smatraju da su bradati muškarci veći individualci

 Lista najpoželjnijih ljubavnika
- konobari
- advokati
- piloti
- policajci
- političari
- lekari

 

Dragana Rodić