Broj 210
Početna > Zanimljivosti > Revolucija u bojenju kose

Perfect Mousse

Revolucija u bojenju kose

Perfect Mousse je prva Schnjarzkopfova boja za kosu u obliku pene za dugotrajnu boju kose bez amonijaka, koja obezbeđuje intenzivnu i dugotrajnu boju uz savršeno pokrivanje sedih

Kada koristimo boje za kosu, često ne možemo da ih nanesemo podjednako na svaki pramen. Takođe, teško je precizno kontrolisati nanošenje boje u predelu potiljka, bez curenja i kapanja. Zato potrošači boja za kosu ne žude samo za intenzivnom bojom, blistavim sjajem i savršenim pokrivanjem sedih, već žele boju koja se lako nanosi, a istovremeno i hrani kosu. Eksperti kompanije Schnjarzkopf razvili su novi revolucionarni proizvod Perfect Mousse - prvu boju za kosu u obliku pene bez amonijaka.

Korišćenje Perfect Mousse je inovativno i vrlo jednostavno:

- Pripremite mešavinu, mešanjem tečnosti u aplikacionoj bočici, okretanjem bočice naopako dva do tri puta bez jakog mućkanja da bi se tečnosti sjedinile.
- Navucite rukavice i dobijenu penu pumpicom nanesite direktno na ruku. Obilna, penasta tekstura smeše za bojenje može se bez napora naneti na kosu, pa čak i u predelu potiljka.
- Pena se jednostavno utrlja u kosu, kao šampon, samo bez kapanja. Zahvaljujući inovativnoj formuli, pena za bojenje kose Perfect Mousse je isto tako efikasna kao i tradicionalni proizvodi za bojenje kose, pritom obezbeđuje intenzivan i dugotrajan rezultat bojenja uz savršeno pokrivanje sedih.
- Nakon bojenja kose, nanesite balsam sa odabranim ekstraktima orhideje i proteinima soje, koji kosi obezbeđuju važne hranljive sastojke, darujući joj vitalnost i blistav sjaj.