Broj 208
Početna > Intervju > Moja ljubavna enciklopedija

Dopisnik sa Marsa

Moja ljubavna enciklopedija

Pevač Goran Karan kaže da veruje u ljubav zbog koje je često bio spreman na razne ludorije i da je zbog pesama ispunjenih najromantičnijim emocijama postao miljenik mnogih žena

Jasmina Ana vas je pitala: Da li verujete u večnu ljubav?
To je kao da me pitate da li verujem u život. Naravno da verujem u ljubav i želim da poručim svima: Živela ljubav u svim svojim oblicima!

Kako jedan Dalmatinac osvaja ženu?
Osvajanje kao reč je već teška i pogrešna jer se odnosi na neke ratne veštine. Tako sam ja u tom slučaju potpuno neuk i nema ništa od toga sa moje strane. Od kad je sveta i veka, žene su te koje biraju, a mislim da to većina njih vrlo dobro zna. One biraju, a ja odlučujem. Kao Dalmatinac, uvek mogu da ponudim pesmu i romantične stihove.

Na koji način iskazujete ljubav ženi koju volite?
To se događa kad se događa i s kime se događa, a džentlmeni ne pričaju o tome. Za svakim biserom moraš malo dublje zaroniti...

Da li ste nekad pevali serenade pod prozorom?
Kad sam bio zaljubljen, često. Pevao sam o svemu što mi je ležalo na srcu, jer si u tim trenucima ionako „adio pameti".

Miljenik ste žena, zašto vas toliko vole?
Zbog pesama punih emocija koje su za mene napisali ljudi velikog srca i onih koje sam sam napisao, postoji ta divna komunikacija među nama. Srećan sam zbog toga. Iako sam retko emocionalno otvoren, mislim da su reči te koje odražavaju osobenost i individualnost. To su ključni okidači koji me transformišu u čoveka koji o ljubavi govori na način na koji bi dame htele da čuju.

Šta je to što vam nikada neće biti jasno kod žena?
To je pitanje za čitav tim stručnjaka i zahteva jednu detaljnu analizu. Kad malo bolje razmislim, kod svih tih ženskih životnih iskustava, bilo da su ona lepa ili manje lepa, interesuje me šta za njih predstavlja drugi brak? Da li je to pobeda nade nad iskustvom? U mom slučaju kod žena uvek pobedi nada.

Šta ste sve spremni da učinite zbog ljubavi?
Postoji prava enciklopedija gluposti koje sam zbog ljubavi napravio i još je pišem. Dopisnici se stalno javljaju sa raznih krajeva sveta. Sve je to sastavni deo života. Čak sam bio spreman da se oženim zbog ljubavi, a mislim da je za svakog muškarca to jedan ogroman korak. Kada se iz prelepog cveta egocentrizma preobraziš u nešto drugačije od toga.

Lična karta
Godine: 47
Horoskopski znak: Ovan
Status: slobodan
Zanimanje: pop pevač

 Pitanje za Danijelu Vranješ
Da li si nekom u životu donela sreću i na koji način?

 

Dragana Rodić