Broj 206
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Lindzi Lohan

Pet stvari koje niste znali o Lindzi Lohan

1. Dvadesetčetvorogodišnja glumica je u šou-biznisu od treće godine, radila je kao dečji maneken agencije „Ford" za poznate svetske brendove, a karijera joj je doživela pravi procvat 1998, kada je dobila ulogu u hit filmu Zamka za roditelje.
2. Njen život kreće nizbrdo od 2005. godine kada je više bila na suđenjima i po rehabilitacionim centrima za lečenje bolesti zavisnosti nego na snimanjima. Samo prošle godine je dva puta bila u zatvoru, a bežala je i iz rehabilitacionog centra, gde je bila po sudskom nalogu. Nedavno je ukrala dijamantsku narukvicu zbog čega joj verovatno ponovo preti zatvorska kazna.
3. U planu je snimanje filma o njenom životu. „Film će govoriti o njenim problemima sa policijom, izdržavanju zatvorske kazne i odlasku na rehabilitaciju".
4. Pored brojnih poznatih i nepoznatih momaka, uvek je isticala da je njena prva ljubav bio glumac Vilmer Valderama, koji joj se slomio srce. U martu 2008. počela je da se zabavlja sa DJ Samantom Ronson iako je negirala medijske napise da je lezbejka. Kada su je pitali da li je biseksualka, rekla je: „Možda i jesam. Ne želim tako da klasifikujem sebe".
5. Alergična je na borovnice, a obožava italijansku, kinesku i japansku kuhinju. Veliki je obožavalac Merilin Monro. Ima osam tetovaža, od toga su dva Merilinkina citata.