Broj 206
Početna > Zanimljivosti > Cvetni horoskop

Cvetni horoskop

Ovan
Neposlušni, razbarušeni stil, smišljeno haotičan... „Ognjeni buket" najviše odgovara ovoj strastvenoj i jakoj naravi.

Bik
Dionizijski znak Bika voli najkvalitetnije i najbolje. Obožava cveće, jer ono unosi mir i sreću. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za cvetni aranžman sa flašom kvalitetnog crnog vina i čokoladom.

Blizanci
Veruju u ljubav široko i duboko, uživaju u cvetnoj igri, prenose ljubav na druge. Srcasti cvetni venčić od crvenih ružica ili ružičastog cveća ima oblik njegove ljubavi.

Rak
Senzibilni Rak voli romantičan stil. Obradujte ga frezijama, lalama i ružicama u pastelnim tonovima ili maštovitim buketom u nijansama ljubičaste boje, u divlje kultivisanom stilu.

Lav
Simboli moći, vlasti, sunca i zlata su u igri. Lav voli svetlucavo, glamurozno, voli poklone. Lavu poklonite najlepši, pompezan cvetni aranžman u koji je ušuškan poklon.

Devica
Devica voli prefinjeno, elegantno, svedeno i odmereno. Buket treba da bude skladno aranžiran i bez kontrasta boja. Naš predlog je aranžman u belim išampanj tonovima u unikatnoj posudi.

Vaga
Esteta u duši, zapaziće da su cveće, ljubav i lepota skladno i dobro aranžirani, baš kao i u njenom životu. Dopašće joj se lepršavi, neobavezni stil, ali uređen cvetni aranžman nežnih tonova.

Škorpija
Do strasne prirode jedne Škorpije doći ćete preko crvenih ruža ili specijalno dizajniranog buketa koji će preslikati njena burna i snažna osećanja u narandžastoj boji, boji vatre.

Strelac
Aranžman pun zanosa i prefinjenog stila za najživahniji i najvedriji znak. Pošaljite mu buket sa strelom u koju je smeštena poruka koja će zagolicati njegovu maštu.

Jarac
Elegantno. Reklo bi se hladno i suzdržano, ali veoma emotivno. Jarcu će se dopasti cvetni aranžman sa detaljima iz prirode u vidu kamena, savijenih grana, plodova. Razgaliće je žute orhideje u pejzažnom stilu.

Vodolija
Uvek idu ispred svog vremena. Poklonite joj neobični aranžman od belog cveća smešten u originalnu, ekstravagantnu posudu. Obavezan je i interesantan detalj.

Ribe
Romantične i ranjive, poetične i muzikalne najviše će se obradovati mirišljavom cvetnom aranžmanu u pastelnim, ružičastim tonovima ili boje breskve, sa dodatkom čipke, organdina ili perlica.

Pripremila Rada Tatić
Teleflora