Broj 205
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Bredu Pitu

Pet stvari koje niste znali o Bredu Pitu

1.     Bred je prvu glavnu ulogu dobio u filmu Tamna strana Sunca Božidara Nikolića, koji je sniman u Jugoslaviji 1988. godine. Glumio je mladog Amerikanca kojeg porodica dovodi na Jadran kako bi se izlečio od kožne bolesti i za sedam nedelja snimanja dobio 1.523 dolara.
2.     Zbog filma Sedam godina na Tibetu kineska vlada doživotno mu je zabranila ulazak u Kinu.
3.     Zabavljao se sa brojnim koleginicama, uključujući i Robin Givens, Džulijet Luis, a bio je veren i sa Gvinet Paltrou. Prvu suprugu, Dženifer Aniston upoznao je 1998. i sa njom je bio u braku sve dok nije upoznao Anđelinu 2005. godine sa kojom danas ima šestoro dece.
4.     Kada su ga pitali namerava li opet da se ženi, Bred je rekao da će se Anđelina i on venčati kada svi ljudi u Americi dobiju pravo da se venčaju.
5.     Baš kao i njegova životna saputnica i Bred je svoje telo ukrasio tetovažama. Tako na levoj ruci ima natpis na francuskom koji znači „Život je apsurdan", sliku mumije ledenog čoveka, na stomaku mu je ispisan Anđelinin datum rođenja, a jedna od poslednjih tetovaža koju je uradio je mapa Nju Orleansa.