Broj 203
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Robiju Vilijamsu

Robi Vilijams

Pet stvari koje niste znali o Robiju Vilijamsu

1. Karijeru je počeo u grupi Take That koja je bila svojevrsni britanski odgovor na američki bend Nenj Kids on the Block. Posle šest godina izbačen je iz grupe.
2. Robi je lansirao svoju liniju stvari koja uključuje sveće, šalove, marame i nakit koji nose nazive po njegovim pesmama.
3. Tridesetšestogodišnji pevač prošle godine venčao se sa pet godina mlađom glumicom Ejdom Fild nakon tri godine veze. Par se upoznao na žurki u Robijevoj kući, a pevač je mislio u početku da je Ejda luda. „Čim je ušla u moju kuću pomislio sam da je trudna, ali onda je još popila i nekoliko čaša vina i bio sam gotovo siguran da su sve žene iz Los Anđelesa katastrofa". Inače, Ejdu je zaprosio u jednoj radijskoj emisiji.
4.
 Nedavno je šokirao fanove kada je rekao da je razočaran kako publika gleda na njegovu karijeru pa je odlučio da napiše rekvijem za svoju sahranu jer ne želi da njegov hit Angels postane pesma koju će svirati na njegovom poslednjem oproštaju.
5. Robi je do sada, kako je sam priznao, imao tri bliska susreta s vanzemaljcima. „Velika zlatna lopta se upalila i osvetlila me. Osvetlila je moj život", rekao je Robi, objašnjavajući da je „čudnovatu svetlost" video sa balkona hotelske sobe. „Verujem i u duhove. Ljudi misle da sam lud ali ja nemam pravo da ih osuđujem, jer ja to i jesam".