Broj 202

Godišnji horoskop za 2011.

VAGA

(23.09. - 22.10.)

POSAO
Mnogi rođeni u prvoj dekadi Vage osetiće već od januara da ovo neće biti laka godina za njih. Postaćete svesni zahteva i očekivanja drugih iz neposredne okoline. Ograničenja, odlaganja, frustracije, prepreke, razočaranja... karakterisaće veći deo ove godine. Ipak, nije sve izgubljeno! Tokom marta i aprila moraćete da preuzmete dodatne odgovornosti na poslovnom planu. Poslovi vezani za strance ili strane investicije mogu ozbiljnije popraviti vaš budžet. Tokom maja možete biti izraženije nervozni. Sredinom juna ukazaće vam se šansa da unapredite ili poboljšate usluge koje profesionalno nudite. Neočekivani događaji tokom ove godine mogu promeniti gotovo svaki segment. Sveopšte stanje uzbuđenja može naznačiti priličnu napregnutost. Lična ograničenja će se tokom jula i avgusta ponovo definisati. Oktobar i novembar nose preokrete nabolje.

LJUBAV
Tokom 2011. mnoge Vage će osetiti značajnije ekstreme. Tematika ljubavnog života, ukoliko ste mlađi, ili potomstva je područje u kome se možete suočiti sa najdubljim slojevima psihe. Neograničeno je angažovanje za stvari i ljude koji pružaju zadovoljstvo. Neplanirani preokreti na ljubavnom planu su mogući tokom februara. Stare ljubavi se definišu, traži se motiv da se nastavi dalje, dok nove ljubavi burno kreću i završavaju se neplanirano. Ljubav sa idealizovanom osobom cveta tokom avgusta, ali su lična ograničenja prisutna. Izbegavajte suvišno analiziranje emotivnog života – to može samo doneti problem! Ovo je godina u kojoj se možete vratiti na situacije iz prošlosti i neprestano kritikovati one koje volite!

ZDRAVLJE
Imaćete hroničan problem sa zglobovima, kostima, probavom i nervozom. Ukoliko obuzdate užurbanost i stresno reagovanje na svakodnevicu, ovo može biti godina izlečenja. Ako pak budete dozvolili da stres i gotovo manično preispitivanje privatnog života uzmu maha, moguće su pojave hroničnih bolesti kojima je teško ući u trag.

CVECE
Vaga – hrizanteme

Označava ljubavnu ravnotežu i lojalnost.

Vaga – opal
Jača optimizam, savladava stres i pomaže kod nalaženja prave ljubavi.

Jovana Lučić-Gajić