Broj 202

Godišnji horoskop za 2011.

RIBE

(19.02. - 20.03.)

POSAO
Tokom prve polovine 2011. mnoge osobe rođene u znaku Riba vratiće se na stari ili već započeti posao i razviti ga do marta. Od maja za vas kreće sjajan period na poslovnom planu. Koliko god da je bilo prepreka prošlih godina, one su sad za vama. Šta god da uradite tokom leta - jednostavno mora dati rezultate! Ovo je veoma aktivna godina, naročito za uvećanje finansija. Tokom leta dolazi idealno vreme za novčane transakcije: kupovanje ili prodaju imovine ili automobila. Tokom ove godine neće vam biti potrebna spoljašnja motivacija. Dugo planirani poduhvati daće vam konkretne mogućnosti i realizaciju. Jednostavno, sreća je na vašoj strani! Poslovi vezani za trgovinu, strani kapital ili kapital drugih ljudi tokom jeseni se mogu pokazati kao profitabilni.

LJUBAV
Slobodni pripadnici Riba pred sobom imaju dinamičnu godinu. Krajem marta i početkom aprila moguća je emotivna veza sa osobom koju već poznajete ili ste sa njom već bili u nekakvoj vezi. Ukoliko ste u dužoj vezi, tokom maja možete planirati i zajednički život ili čak zajedničko finansijsko ulaganje u budućnost emotivne veze. Sredinom godine može biti jačih seksualnih stimulacija koje bi vam omogućile da se osećate slobodniji u iskazivanju svojih osećanja. Kraj jula i početak avgusta donosi prolazan sukob sa partnerom i rasprave zbog poslovnih preokupacija. Tokom pozne jeseni i zime, situacija na emotivnom planu se stabilizuje. Krajem godine možete nepotrebno, tvrdoglavo insistirati na nebitnim stvarima, ali pošto raspolažete ogromnom snagom reči, ostavićete utisak na partnera.

ZDRAVLJE
Tokom 2011. godine moguća je pojava probavnih problema i virusnih infekcija koje će uglavnom napasti probavni trakt i debelo crevo. Ovo je godina u kojoj bi trebalo da se posvetite tradicionalnoj medicini ili fitoterapiji. Vodite računa o ishrani i smanjite unos supstanci koje ometaju probavu.

CVEĆE
Ribe – kamelije

Simbol unutrašnje lepote, kreativnosti i izražene intuicije.

DRAGI KAMEN
Ribe – akvamarin

Jača samosvesnost i donosi harmoniju u braku.

Jovana Lučić-Gajić