Broj 201
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Rijani

Pet stvari koje niste znali o Rijani

1. Pevačica sa Barbadosa obožava tetovaže. Do sada je svoje telo ukrasila sa 15 crteža, a najnoviji je onaj na vratu na kojem piše rebelle fleur. Pored ove, pevačica ima i zvezde na leđima, rimske brojeve na ramenu, kao i reči „nikad neuspeh, uvek lekcija" ispod ključne kosti, koji je napisan naopako kako bi se mogao pročitati u ogledalu...

2. U Rijaninoj listi želja piše da pevačica pred nastupe zahteva posebne sveće, cveće, ali i blistavo čist WC! Dekor uključuje životinjske printove, ali i ledenoplave draperije i prekrivače. Stolovi za ketering moraju imati crne stolnjake, a sve stolice i fotelje moraju biti bele i nipošto od prave kože. Rijana insistira da nikakvi ukrasi, kao što su dekorativni jastučići, „ne smeju da imaju šljokice i aplikacije". Od cveća, Rijana traži bele lale u malim vazama, bez lišća, kao i ljubičaste ruže.

3. Na svoj izgled godišnje Rijana potroši oko milion dolara. U tu cenu čak nisu uključene ni haljine, tašne ili cipele sa potpisom nekog dizajnera, ovaj milion je samo za „osnovne" stvari. Rijana godišnje na ličnog trenera i kuvaricu troši 840.000 dolara. Trener joj je na usluzi 24 sata, na svim kontinentima, za hiljadu i po dolara, dok njena kuvarica radi za dnevnicu od 800 dolara.

4. Kada je hrana u pitanju, ova pevačica je veoma izbirljiva. Na njenom meniju nipošto ne smeju da se nađu meksička, indijska, japanska i kineska hrana, a svojoj kuvarici je odavno naglasila da povrće ne želi ni da vidi na tanjiru.

5. Pred sam kraj 2010. godine crvenokosa pevačica rekla je u jednom intervjuu da jedva čeka da se ostvari kao majka. „Kada budem srela pravu osobu, naravno da ću želeti da postanem majka i uopšte mi nije bitno to što ću napraviti pauzu u karijeri. Volela bih da se to desi već sledeće godine, ali život je nepredvidiv."