Broj 199
Početna > Intervju > Sani je ponosan na mene

Natalija Trik FX

Sani je ponosan na mene

Natalija, bivša farmerka i lepša polovina muzičkog dvojca Trik FX, kaže da joj suprug nije ništa zamerio tokom boravka na popularnom imanju i otkriva da se nada prinovi u sledećoj godini

Da li vam je žao što ste ispali sa Farme nedelju dana pred veliko finale?
S obzirom na to da sam već nekoliko dana napolju, moram reći da mi je neobično i da mi pomalo nedostaju Farma i ljudi. Ali, uželela sam se porodice i stvarno mi je bilo dosta. Žao mi je što sam ispala jer smatram da tamo ima likova koji ne zaslužuju da budu u finalu. Ipak, moj cilj je bio finale, da prezentujem sebe na najbolji mogući način.

Šta vam je suprug rekao kada ste ostali sami po povratku? Šta vam je zamerio, a zbog čega je ponosan na vas?
Ništa mi nije zamerio. Čim me je ugledao, rekao mi je da me voli i da je srećan i ponosan na mene jer sam uspela sve da izdržim toliko dugo vremena.

Jeste li zadovoljni kako ste predstavljeni u javnosti?
Farma je jedan veliki šou i vrlo zanimljiva igra u kojoj ako nisi dovoljno intrigantan i interesantan ne izazivaš pažnju gledalaca i brzo izletiš napolje.

Kako biste voleli da vas je publika doživela tokom ova tri meseca?
Nadam se da su me ljudi doživeli kao vedru i pozitivnu osobu punu duha i energije, uvek spremnu za igru i druženje, kakva i jesam. Nepopravljivi sam optimista.

Ko je, po vašem mišljenju, vodio najmanje računa o higijeni?
Svi su bili na nivou, čak sam bila iznenađena koliko muškarci vode računa o higijeni. Imam utisak da su veći čistunci od žena. Uvek su bili sveže namirisani, a Bata je prednjačio u tome. Svaki dan je menjao parfeme kao čarape.

Na koji način ćete oporaviti kožu po povratku u civilizaciju?
Još uvek nisam razmišljala o tome. Treba mi prvo malo vremena da se odmorim, ali tu su kremice, masaže, čokoladice, kokosi...

Planirate li proširenje porodice u narednoj godini kao što ste nedavno obećali pred kamerama?

Naravno! Već smo poradili na tome!

Da li pratite modne trendove i kako biste opisali sopstveni stil?
Nisam rob trendova. Nosim ono u čemu se najbolje i najkomotnije osećam. Volim trenerke, a bez džinsa ne mogu da živim. Moj stil je sportska elegancija.

Dragana Rodić
Foto: Nemanja Pančić