Broj 192
Početna > Lepi i zdravi > JESENJI MODNI IMPERATIVI

U korak sa svetskim trendovima

JESENJI MODNI IMPERATIVI

Sa modnih pista stiže preporuka da ne preterujete sa šminkom. Ove jeseni u modi je prirodna boja kože i romantičan izgled

Uvek atraktivne frizure
Na modnim pistama ove sezone, pored garderobe, glavni akcenat stavljen je na kosu. Tako smo imali prilike da na revijama svetski poznatih kreatora vidimo razne frizure, boje i oblike, ali i ove godine su najpopularnije - lokne. Razigrana i često pomalo razuzdana frizura s bogatim uvojcima uvek je ženstvena i može da se nosi u svim prilikama. Ipak, ne možemo da zanemarimo i romantične pletenice, ali i elegantne punđe u stilu šezdesetih godina prošlog veka koje nimalo ne gube na popularnosti.

Fatalan pogled

Istaknite oči! Za jasniji i blistaviji pogled obavezno prekrijte tamne kolutove ispod očiju dobrim korektorom, a onda uz pomoć crnog ajlajnera učinite vaš pogled zavodljivim. I upamtite, kada oči dominiraju, ostatak šminke treba da bude neutralan i neupadljiv. Ne propustite da ove sezone obogatite svoju kozmetičku torbicu svetlucavim bronzerom. Stručnjaci tvrde da ova „zvezdana prašina" u trenutku osvežava lice i koži daje potrebnu blistavost. Svetlucave čestice nanesite tako što ćete početi od sredine lica ka kosi.

Zavedite mirisom

U centru pažnje su parfemi sa klasičnim francuskim notama, koji ostavljaju bez daha i opijaju mirisom. Merilin Monro je svako veče pred spavanje na sebe stavljala po dve kapi omiljenog parfema. Zašto to ne biste i vi probali?

Milica Prelević