Broj 190
Početna > Zanimljivosti > Glasanje za najboljeg evropskog izvođača je već počelo!

GRAMOPHONEDZIE DOBITNIK MTV NAGRADE!

Glasanje za najboljeg evropskog izvođača je već počelo!

Dvomesečnom iščekivanju je kraj! Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, dobitnik je nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini (Best Adria Act)! Pobedio je u žestokoj konkurenciji u kojoj su se našli Edo Maajka, Džiboni, Leelojamais i Negativ.
„Hvala svima što ste glasali za mene i omogućili mi da dobijem ovu divnu nagradu za Best Adria Act i nadam se da, ako budete i dalje nastavili da glasate za mene na mtvema. com, uspem i da postanem najbolji evropski izvođač i da našu regiju predstavim u najboljem mogućem svetlu. Još jednom, hvala vam mnogo za ovo, zaista se nisam nadao i veliko hvala još jednom", rekao je Marko.
Ipak, glasanju nije kraj. Gramophonedzie se kao regionalni pobednik sada nalazi u trci za nagradu Best European Act, sa drugih 20 regionalnih pobednika, a glasanje je već počelo na sajtu njnjnj. mtvema. com i trajaće do 4. novembra. Marko se tako našao rame uz rame sa svetskim i regionalnim zvezdama kao što su Ina, Marina and the Diamonds, Dima Bilan, Sakis Ruvas, Enrike Iglesijas i Snjedish House Mafia.

MTV će 4. novembra objaviti spisak od pet izvođača sa najviše glasova dok će pobednik u kategoriji Best European Act biti proglašen 7. novembra.
Spisak izvođača koji će nastupiti 7. novembra u Madridu svaki dan se proširuje a za sada je potvrđeno da će na dodeli nastupiti Šakira, King of Leon, Linkin Park, Keti Peri, Kid Rok, Plan B i Keša. Dodelu nagrada vodiće poznata holivudska glumica Eva Longorija.
Poznat kao jedan od najprestižnijih muzičkih događaja, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Madridu. Ovo je drugi put u 17-godišnjoj istoriji ove nagrade da je Španija domaćin; prvi put je to bilo u Barseloni 2002. Madridska dodela nagrada MTV EMA 2010. će se održati u nedelju, 7. novembra 2010.

Ne propustite da glasate i podržite Gramophonedzie na www. mtvema. com do 4. novembra.

Da biste saznali sve novosti i objave o dodeli MTV EMA nagrada, pridružite nam se na Fejsbuku na: www.facebook. com/mtvema i pratite nas na Tviteru: www.twitter.com/mtvema, kao i na dobro poznatom sajtu www.mtv.rs