Broj 19
Početna > Zanimljivosti > ŽENE KOJE MUŠKARCI VOLE

ŽENE KOJE MUŠKARCI VOLE

Neki muškarci tvrde da vole sve žene. Ipak, postoji nekoliko tipova žena koje bi svaki muškarac morao da smatra pravim pogotkom kad je veza u pitanju. Prema tome, naučite sve o ženama i krenite... hrabro

Gospođica Slatka
To je žena koja uvek razmišlja pozitivno. Uvek je dobre volje, zadovoljna svojim životom i krajnje iskrena. U njoj nema ni trunke pokvarenosti, srećna je kada vidi partnera, a kada ga nema, opet je srećna jer će ga uskoro videti. Najveći problem je to što takve devojke gotovo nikad nisu slobodne. Čim se na tržištu pojavi jedna takva, sledeće sekunde neko je osvoji, pa vam se sigurno čini da su Slatke najređe devojke na svetu. Dečaci, budete li imali sreće da naiđete na jednu takvu devojku, ne puštajte je lako.

Gospođica Jednakost
Prava feministkinja, ali ni u kom slučaju ne pripada onima koje mrze muškarce, devojci je samo stalo do jednakosti. Uz nju muškarci ne moraju da glume galantnog muškarčinu, uvek spremnog da priskoči za sve što treba i kad god ona to smatra zgodnim. Ne moraju da razmišljaju da li treba da joj pridrže kaput, imaju li uvek dovoljno novca da plate zajednički račun... Za Jednakost je veza zaista partnerstvo u kom se jednako daje i jednako dobija, a sve to bez ikakvih skrivenih namera. Ona duboko veruje da je jedino to ispravno.

Gospođica Seks
Voli muškarce i seks iznad svega, ali nije proračunata manipulatorka, ona jednostavno žudi za seksom. Nemojte ni slučajno da je pobrkate s nimfomankama jer ove druge imaju psiholoških problema. Njoj je seks najdraža stvar na svetu, a nekako je uspela da prebrodi sve društvene prepreke i opterećenja pa je „boli uvo” za to šta će drugi o njoj misliti.
Onoliko koliko je žene mrze, muškarci je vole jer je slobodnog duha i zato što je, za razliku od većine lažno čednih, iskrena. Gospođicu Seks je veoma teško pronaći.

Gospođica Prijateljica
Pomalo slična Slatkoj, Prijateljica je žena koja partnera potpuno razume jer imaju iste interese i razmišljanja pa joj ne treba sve objašnjavati. Muškarci koji je tek upoznaju, nakon pet minuta imaju osećaj da je oduvek znaju. Uvek je vesela, zabavna, razume muške viceve, zove partnera samo da bi mu čula glas...
S njom u društvu je bolje nego s bilo kojim muškarcem. Muškarac takvoj devojci od prvog dana treba da stavi do znanja da ne želi da joj bude prijatelj i da ga zanima i u seksualnom smislu, jer ako ga jednom stavi u 'fioku prijatelj', gotovo ju je nemoguće navesti da se predomisli.

Gospođica Direktna
Ova devojka zaista zna kako se razgovara, naravno, bez okolišanja. Muškarci s njom uvek znaju na čemu su i, za razliku od većine devojaka za koje nikad nisu sigurni šta misle, za nju im zaista ne treba sposobnost čitanja misli. Direktna će podići slušalicu i reći kad nešto želi. Jedno misliti, drugo raditi, a treće govoriti - to je njoj potpuna nepoznanica. Iako ponekad zna da bude i preterano direktna, u jedno su muškarci uvek sigurni, s njom uvek znaju na čemu su.

Gospođica Nezavisna
Ovo je savršena devojka za muškarce koji puno rade i nemaju vremena za vezu. Ima svoj život i uglavnom je zadovoljna onim što partner može da joj pruži. Ne samo da ima svoj život, nego u njemu i uživa pa, iako želi muškarca, stvar je u tome da joj on nije neophodan. I ni u kom slučaju ne očekuje da muškarac umesto nje rešava probleme u koje se uvalila, niti će ga kriviti kad ne bude po njenom. Kad joj dečko iznenada otkaže sastanak, za pet minuta će smisliti jednako dobar provod.

Gospođica Ležerna
Čim veza postane ozbiljna, većina žena počne da razmišlja o kućici i dečici, ali gospođici Ležernoj ovo nije ni na kraj pameti. Srećna je zbog onog što ima sada i ne opterećuje se razmišljanjem šta će biti sutra. Od nje nećete čuti rečenice tipa: „Kuda ide naša veza?" A svakako neće svog dečka „slučajno” dovesti pred izlog zlatare pune vereničkog prstenja. Verovatno će u određenom trenutku i pomisliti na udaju, ali joj se svakako ne žuri. Osim toga, veruje da će takva odluka ionako jednom doći spontano.

Gospođica Samouverena
Prihvata sebe takvu kakva jeste, voli svoje vrline, a sjajno se nosi s manama. Još važnije je to da se isto tako odnosi prema partnerima, pa uz nju muškarci ne moraju trošiti energiju da bi bili savršeni. Nisu joj potrebni stalni izlivi pažnje, samopouzdanje joj je „do nebesa” i skoro uvek razmišlja pozitivno. Čak i ako je neko gadno povredi, ona je prava velika devojka koja će sve to dobro podneti. Samouverena neće napraviti scenu ako partner uradi nešto zaista neprihvatljivo, setiće se da je i to za ljude, i otići.

Gospođica Ličnost
Možda nikad nije pobedila na takmičenju u lepoti (iako nije isključeno), ali njoj to ni ne treba. Njeno oružje je inteligencija, duhovitost i karakter. Nema šanse da uđe u prostoriju, a da je istog trenutka ne primete svi prisutni. Nekome će biti privlačna u seksualnom smislu, drugi će u njoj videti ono „nešto”. Ukratko, ova devojka privlači kao magnet. Njena ličnost je toliko nadmoćna nad nedostacima koje ima da ih nećete ni primetiti.

Gospođica Nezahtevna
Najređa među retkima, Nezahtevna je najnetipičnija moderna žena. Nije joj važno koliko muškarac ima novca niti kakva im je perspektiva. Ona svog muškarca voli zbog onog što vidi u njemu, a ne zbog onog šta on može da joj da. Ona je, u stvari, prava feministkinja, pa joj neće biti problem da plati večeru. Dečaci, ako naiđete na takvu devojku, nemojte kasno da shvatite šta ste zapravo imali.

Prava za vas
Iako malo ljudi to priznaje, većina u veze ulazi sa makar malo kalkulacija, a toga ne moraju čak ni biti svesni. Kad s nekim započnete vezu, gotovo uvek počnete da razmišljate da li vam ta osoba odgovara po statusu ili obrazovanju, hoće li vam u društvu zavideti kad vas vide zajedno. Ipak, kada naiđe osoba koja vas raduje, zaboravite godine, izgled, bogatstvo i status bilo koje vrste. Ne razmišljajte o tuđim mišljenjima i stavovima, nego se slobodno prepustite i uživajte do kraja.

Šta žene vole
Istraživanje u Britaniji je pokazalo da mnogim ženama seks nije najvažniji, već na prvo mesto stavljaju ljubav i privrženost. Svaka četvrta žena je savršeno zadovoljna i samo zagrljajem.
Istraživanje je otkrilo da svaka žena u dugotrajnoj vezi u proseku vodi ljubav jedanput do dvaput nedeljno, a 62 odsto ih je izjavilo da su „suviše iscrpljene poslom" da bi često vodile ljubav. Međutim, većina žena ipak bi radije provodila vreme uz seks nego u kupovini.
Velika većina žena veruje da varanje uništava vezu, a osam od deset reklo je da bi napustilo svog partnera kada bi se otkrilo da je bio neveran. Ipak, čak 17 posto žena priznalo je da je varalo svog partnera, a 60 posto bi o tome ćutalo kako bi spasle vezu.

Ostala otkrića:
- prosečna žena promeni 8 partnera pre nego što se skrasi
- žena se najčešće skrasi u 27. godini
- posle 7 godina, nakon što se skrase, 80 posto žena još uvek smatra partnera jednako privlačnim kao i na početku veze
- polovina žena bi volelo da su im partneri romantičniji
- 72 posto pokušalo je da začini svoj ljubavni život romantičnim večerama i izletima za vikend
- većina parova najčešće se svađa zbog novca (28 posto), kućnih poslova (27 posto), njegovog radnog vremena (15 posto), njegovog hrkanja (12 posto) i njegove sklonosti piću (10 posto)

Suzana Stanarević