Broj 188
Početna > Lepi i zdravi > Konačno odzvonilo dijetama!

Konačno odzvonilo dijetama!

Brazilsko voće asai beri napravilo je revoluciju u nutricionizmu i postalo najtraženiji svetski suplement u borbi s kilogramima

Palmino srce, božji plod, brazilski delikates, energetska bomba... samo su neka od imena koje su dodelili naučnici i stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije trenutno najzdravijem voću na svetu. Asai beri, bobica nešto veća od perlice, toliko je moćna da je svet potpuno poludeo za njom.

 

Pored neverovatnih efekata na zdravlje, otkriveno je da ima do sada najjaču moć topljenja masnih naslaga. Vreme izgladnjivanja, gutanja tableta za mršavljenje sa opasnim neželjenim pojavama, skupim dijetama i još skupljim liposukcijama postalo je prošlost.

 

Otkrićem magičnog ploda koji raste u Amazonu, stavovi nutricionista prema načinima skidanja kilograma i ishrani promenili su se gotovo preko noći. Ubrzavajući rad metabolizma tri do četiri puta, asai jednostavno jede masne naslage i efekti se vide za samo desetak dana intenzivnog korišćenja.

 

S obzirom na zapanjujuće efekte, kao i na ostale dobrobiti koje donosi organizmu, asai beri je doskora bio najbolje čuvana tajna holivudskih zvezda. Rejčel Rej, ali i Opra Vinfri postale su praktično lični promoteri ovog suplementa, a ludnica za ljubičastim proždrljivcem zahvatila je i macane poput Breda Pita i Ovena Vilsona, kao i mnoge druge.

 

Magična bobica, kako je još nazivaju, definitivno jeste dar od boga, sudeći bar po izjavama svetskih stručnjaka u najpopularnijim američkim TV emisijama. Ali, ona nije nikakvo čudo, već samo voće izuzetno bogatog sastava koji vrlo uspešno i brzo reguliše telesnu težinu. Što je još važnije, održava organizam u top-formi na 100 odsto prirodan način. Kombinovanjem s vežbama i izbegavanjem slatkiša i brze hrane, rezultat je dvostruko bolji i isto toliko brži.

 

Dakle, san svake žene je ostvaren. Asai bobica nije samo efikasan suplement za mršavljenje - ona deluje kao eliksir mladosti. Sto odsto je prirodna i rešava pet najvećih noćnih mora svake žene:

1. skida kilograme

2. podmlađuje

3. utiče na libido

4. prevencija je za mnoge bolesti

5. najjači antioksidant poznat čoveku