Broj 187
Početna > Zanimljivosti > Maslinastozelena

AKTUELNA JESENJA BOJA

Maslinastozelena

Evo nekoliko univerzalnih komada u maslinastozelenoj boji s kojima ćete u različitim kombinacijama izgledati šik ove jeseni

RAVNE CIPELE - Neka vam jesenja kupovina bude inspirisana dečačkim stilom. Predlažemo vam ovaj retro model cipela od prevrnute zelene kože.
   
RAJF U ČARLSTON STILU - Blagi osvrt na dvadesete, a na vašoj listi za novi šoping svakako treba da se nađe detalj od paunovog perja. Dominantna zelena i kraljevskoplava odlično se uklapaju uz sve zemljane tonove.
   
ŠTRIKANI DŽEMPER
- Najnovije kolekcije i novi dizajn koji vas očekuje u prodavnicama obiluju grubo pletenim džemperima. Ovaj tamnozeleni džemper bi vrhunski izgledao preko cvetne etnohaljinice. Iskoristite ovaj trend pletiva i počnite da mislite na hladne zimske dane.
   
SOMOTSKE BERMUDE
- Osim što su veoma prijatne za nošenje, bermude imaju neodoljivi šarm koji će ove jeseni biti zapamćen. Uz laganu košulju i kožne čizme bićete moderno i prikladno obučeni za posao.
   
VISOKE POTPETICE
- Kožne maslinastozelene cipele su veoma atraktivne, a još uvek ih možete videti na svakom ćošku. Budite među prvima koje ih nose, pogotovo ako su na pertlanje!
   
HALJINA - Haljine od grube čipke su veliki hit!

Ana Ostojić