Broj 186
Početna > Intervju > U našem stilu

U našem stilu

Ivana Selakov: Otvorila školu pevanja

Pevačica Ivana Selakov otvorila je nedavno školu pevanja, koja zvanično počinje s radom drugog oktobra, za kada je zakazana i prva audicija. Popularna pevačica, koja trenutno promoviše svoj album prvenac, došla je na ideju da nakon uspešnog pokretanja škole za prateće vokale, proširi područje svog rada i osnuje školu pevanja. „Radujem se što ću biti u prilici da radim sa talentovanim osobama”, rekla je Ivana.

Katarina Sotirović: Prijateljski razvod

Pevačica Katarina Sotirović i srpski košarkaški reprezentativac Aleksandar Rašić pre nekoliko dana otkrili su da stavljaju tačku na svoj brak. U saopštenju koje je poslato medijima objasnili su da su doneli sporazumnu odluku o razvodu trogodišnjeg braka. „Rastali smo se kao prijatelji i tako će biti i nadalje. Molimo vas da od nas ne očekujete dalje izjave na ovu temu, s obzirom na to da smo se rastali u miru i da u svemu ovome nema baš nikakve intrige. Hvala vam na razumevanju i molimo vas da ovu našu molbu poštujete, s obzirom na to da smo i mi odlučili da vas ispoštujemo, obavestivši vas o novonastaloj situaciji”. Inače, par se venčao u julu 2007. godine, nakon manje od godinu dana zabavljanja.

Nina Radulović: Nova emisija

Televizija „Foks" koja je od pre nekoliko dana počela sa emitovanjem programa pod imenom Prva srpska televizija, uvela je i brojne izmene u programskoj šemi. Jedna od tih je i emisija Ekskluziv koja će se emitovati svakog radnog dana, a voditeljke će biti Nina Radulović i Danijela Jankov. „Bavićemo se aktuelnim temama iz sveta domaćeg, ali i stranog šou-biznisa, i to svakog radnog dana. U 15 minuta gledaocima ćemo na drugačiji, neposredan način približiti svet poznatih ličnosti”, rekla je Nina Radulović.

Silvija Nedeljković: Proslavila godišnjicu ljubavi

Pevačica Silvija Nedeljković nedavno je proslavila godišnjicu ljubavi sa golmanom Crvene zvezde Sašom Stamenkovićem. Iako je ona želela da iznenadi svog momka, mladi sportista ju je preduhitrio i organizovao proslavu za pamćenje. Naime, Saša se dogovorio s menadžerom jednog poznatog beogradskog restorana da jedan deo prostora rezerviše samo za njih dvoje i da ga posebno dekoriše za ovu specijalnu priliku. Silvija i Saša upoznali su se prošle godine, a pre nekoliko meseci su se i verili.

Ličnosti nedelje: Srpski teniseri Istorijski uspeh

Reprezentacija Srbije prošlog vikenda postigla je najveći uspeh u istoriji - srpski teniseri plasirali su se u finale Dejvis kupa pobedom nad Češkom sa 3:2! I Novak Đoković i Janko Tipsarević su sa dve pobede preokrenuli vođstvo Češke i obezbedili nam spektakl o kojem će se pričati - finale protiv Francuske od 2. do 5. decembra! „Publika koja me je podržala bila je zaista fenomenalna. Navijači su mi zaista dosta pomogli i to je ono što izdvaja Dejvis kup od bilo kog turnira. Ko god da dođe u Beograd, ne može da bude favorit, pa makar to bili najbolji teniseri na svetu. Ova reprezentacija i ova atmosfera su neopisivi. Ovako možemo i do kraja. Arena je neosvojiva, i tako će i ostati. Najbolje je što smo još mladi i možemo još dugo da igramo”, rekao je Đoković, a za heroja nacije proglasio je Janka Tipsarevića: „Teže mi je bilo da gledam Janka nego da igram, bez obzira na pritisak. On se pokazao kao veliki šampion i on je heroj ovog meča”, rekao je Nole.

M. P.