Broj 185
Početna > Zanimljivosti > NOVI MODNI IZAZOVI

TREND IZVEŠTAJ ZA JESEN 2010. GODINE

NOVI MODNI IZAZOVI

Pogledajte šta nam svetski kreatori preporučuju za predstojeću sezonu i koji stilovi će biti aktuelni
TREND IZVEŠTAJ ZA JESEN 2010. GODINE

Moda ove jeseni pruža mnogo izbora, a na vama je da odabiru date lični pečat. Najviše preovlađuje reinkarnacija 50-ih, kao što je revija Luja Vitona, i 70-ih čiji se veliki uticaj može videti na modelima brenda Kenzo, Salvatore Feragamo i Mango. S druge strane, rok prizvuk u odevanju je i dalje aktuelan gotovo na svim revijama od Moskina, Versaćea do Blumarina.

Zlatno pravilo glasi - kupite jednu vrednu, kvalitetnu stvar koja će vam biti ključni komad odevanja. Na ostale krpice ne trošite mnogo para i na taj način ćete imati dobar ali ekonomičan stajling.

FORMA - Odeća treba da bude dobro ukrojena sa istaknutim strukom baš kao kod holivudskih zvezda 50-ih godina. Ove jeseni treba da istaknete svoju ženstvenost i jak stav.
BOJE - Krem, oker i sve nijanse braon boje su najaktuelnije, uz crnu i maslinastozelenu. Nijanse crvene, indigo i svetloplave novina su za ovu sezonu, a ponovo su u modi metalik, zlatni, srebrni i bronzani tonovi.

STIL: VREMEPLOV 50-IH I 70-IH
Dugačke suknje A-forme, pantalone s visokim strukom, lagane bluze s mašnama oko vrata sa čizmama iznad kolena i oker ili krokodilskom kožnom tašnom pun su pogodak. Karirani dezeni su i dalje veoma aktuelni.

STIL: ŽENSTVENA ROK PRINCEZA
Ove sezone pored standardnih crnih, kožne pantalone možemo videti u raznim bojama ili izdeljene, napravljene od kombinacije materijala sa puno štepova kao što nam je Versaće pokazao. Dok je ženstvenu rok princezu dočarao Moskino sa kožnim odelima. Takođe su pokazali kako uz crnu kožu odlično idu džemperi na horizontalne crno-bele linije sa zlatnim nakitom.

Ana Ostojić