Broj 183
Početna > Lepi i zdravi > Budite upadljive

NOĆ I DAN U ŽUTIM ŠTIKLAMA

Budite upadljive

Cipele jarkih boja su pravi hit za ove preostale sunčane dane. Možda deluje nemoguće uklopiti ih uz odeću koju imate u ormanu, ali ništa nije neostvarivo.

Pogledajte kako žute cipele mogu fantastično da se kombinuju, kako za noćnu tako i za dnevnu varijantu.

DAN - Drečavožute štikle smirite infantilnom majicom i sportskom jaknicom. Ne plašite se da mešate stilove jer to je sad izuzetno moderno. Urbanom izgledu ove kombinacije doprinosi teksas šorts.

NOĆ-Seksi izgled u kožnim helankama i crnoj majici dopustiće da cipele dođu do izražaja. Naš savet je da ne preterujete sa nakitom, žute štikle su sasvim dovoljne.

KORISTAN SAVET:
Predrasuda je da cipele upadljive boje treba slagati sa majicama ili košuljama iste nijanse. Takva kombinacija uglavnom deluje napadno. Najbolje je da ih ukrotite neutralnim bojama ili nekim sitnim detaljem kao što je ogrlica.

Bijonse je mirnu kombinaciju bele pamučne majice sa sivim šortsem odlično razbila drečavožutim sandalama. Zahvaljujući žutim štiklama, ovaj autfit sad deluje atraktivno i zabavno, pogotovo što se žuta boja odlično uklapa uz sivu.

Kim Kardašjan je ispoštovala slaganje istih boja, pa je uz žute cipele obukla majicu iste nijanse. Taman teksas farmerki ublažio je ovu kombinaciju, inače bi izgledala previše napadno.

Ana Ostojić