Broj 182
Početna > Putovanja > Velika kineska tura

PUTUJTE S NAMA - Od Koreje do Filipina

Velika kineska tura

Ljubiteljima putovanja Kon Tiki travel i ove jeseni daruje uzbudljive turističke aranžmane

Za sve putnike koji vole daleke destinacije, Kon Tiki organizuje četrnaestodnevnu Veliku kinesku turu (Peking, Sangaj, Sudžou, Sijan, Gilin) i obilazak Hongkonga, sa polaskom 29. septembra po ceni od 2.090 evra. Trineaestodnevni aranžman za Japan i Hongkong, najavljen je za 4. oktobar i košta 1.990 evra, a sedamnaestodnevno putovanje u Koreju, Japan, Hongkong i Filipine planirano je za 7. oktobar i košta 2.650 evra.

Hongkong

Hongkong je, po mišljenju mnogih, jedan od atraktivnijih svetskih gradova, i obično se preporučuje razgledanje zaliva Ripals, nekadašnjeg ribarskog sela Aberdin, odlazak na vrh Viktorija, sa koga se pruža fantastičan pogled na ceo grad i luku i vožnja kroz Viktoriju i Kaulun.

Seul

Bogatstvo kulturno-istorijskih spomenika, moderna arhitektura i atraktivne radnje, samo su deo bogate turističke ponude Seula, glavnog grada Južne Koreje, koji se od kraljevske prestonice dinastije Ji transformisao u modernu i atraktivnu svetsku metropolu.

Japan

Obilazak Tokija obično započinje kod Carske palate, zatim sledi poseta velikom svetilištu u parku Meiđi. Atmosfera starog Japana i danas se može doživeti u vrlo živopisnom delu grada Ašakuša, u kome se nalazi i jedan od važnijih hramova Ašakuša Kanon. Sa 17 velikih hramova, Kjoto predstavlja deo svetske kulturne baštine koji obavezno treba posetiti.

Žaklina Milenković