Broj 182
Početna > Zanimljivosti > U našem stilu

U našem stilu

Nova dm drogerija

U Aranđelovcu je uoči otvaranja nove dm drogerije organizovana humanitarna akcija u saradnji sa kabinetom predsednika opštine Aranđelovac, a u cilju prikupljanja sredstava za Udruženje građana „Deca u srcu” za podršku dece sa specijalnim potrebama. Prihod ostvaren u periodu od 12 do 13 sati bio je dupliran i doniran udruženju. Ovo je samo jedna u nizu donacija dm-a, koji nastoje na tome da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Lea Kiš: Opljačkana!
Posle letovanja u Turskoj, po povratku u Beograd, voditeljku Leu Kiš sačekalo je neprijatno iznenađenje. Naime, dok je boravila u Beleku, njihov porodični dom našao se na meti pljačkaša. „Uviđaj je u toku, mi smo živi i zdravi i nećemo da se deprimiramo, jer niko nije povređen", rekla je voditeljka.

Ivan Ivanović: Na dijeti

Popularni voditelj emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem potpuno je promenio svoj izgled. Pošto su ga mnogi kritikovali zbog viška kilograma, šarmantni šoumen znatno je oslabio, a nedavno je otkrio da se na letovanju posvetio zdravom životu. „Bio sam 20 dana na moru u Grčkoj. A tamo zdrava hrana, riba, voće, povrće... Izbacio sam mlečne masti i ne jedem kasno, tako da se rezultat već vidi. Ali, ovo je tek početak”, rekao je Ivanović.

Ana Mitić: Rodila dečaka

Voditeljka Foks televizije Ana Mitić prošle nedelje donela je na svet dečaka, kojem su ponosni roditelji dali ime Strahinja. Ana se porodila u porodilištu Narodni front, a dečak je na rođenju bio težak skoro tri i po kilograma. „Dok sam se porađala, moj suprug Vladan bio je na poslu, a kada sam mu javila da je sve gotovo, došao je za pet minuta. Presrećni smo”, rekla je uzbuđena mama.

Duet Nataše i Emine

Dve atraktivne pop pevačice Nataša Bekvalac i Emina Jahović uskoro će udružiti snage i snimiti pesmu pod nazivom Gospodine. Pevačice će u studio ući početkom jeseni, a autor muzike i teksta za ovaj duet je upravo Emina. „Pesma je brza, prava ženska, i potpuno odgovara Emininom i Natašinom temperamentu i energiji. Spot za nju najverovatnije će snimiti na Bosforu i u Beogradu”, rekao je Eminin PR Ninoslav Prodanović. Inače, Emina u Istanbulu uveliko snima seriju Polje lala, u kojoj igra glavnu ulogu. Serija će biti emitovana i kod nas, istovremeno kada počne da se prikazuje i u Turskoj.