Broj 182
Početna > Poznati > JERSEY SHORE 2

JERSEY SHORE 2

Senzacija zvana Jersey Shore se vratila!!! Ovog puta, sada već planetarno popularna družina podiže zabavu na viši nivo, žurke će biti luđe, svađe žustrije, mišići zategnutiji, a koža još više preplanula...
Jersey Shore je poslednjih godinu dana jedno od mesta o kojima se najviše priča, ali razlog za to nisu njegove kulturne znamenitosti, peščane plaže ili zanosna boja mora.

Cela frka je samo i jedino zbog grupe otkačenih cimera koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Oni su mladi, preplanuli, opsednuti izgledom i željni zabave, a svetsku slavu su stekli dok su živeli zajedno u super kući u ekskluzivnom letovalištu Sisajd Hajts u Nju Džersiju i bez cenzure prikazivali svoje nesvakidašnje živote pred kamerama MTV-ja.

Prva sezona se završila, a njihova popularnost je vrtoglavo rasla. Zato vam sa zadovoljstvom predstavljamo drugu sezonu kultnog rijalitija Jersey Shore, samo na MTV kanalu!
Osam cimera iz Jersey Shora vratili su se za još jednu sezonu pumpanja pesnicom, crnjenja i borbe s lošim ribama. Ali, žurka se preselila u Majami bič, gde će provesti zimu podgrevajući stara prijateljstva i stare ljubavi.

Pozivni broj je možda promenjen, ali drama ostaje ista, jer će Majk The Situation i Poli Di i dalje da se šunjaju oko devojaka, Snuki i Džej Vau će juriti opasne frajere, a Semi i Ron nastavljaju tamo gde su stali. Čak su i Vini i Andželina tu, da pomognu Jersy Shore magiji da stigne do Saut Biča.

Pratite urnebesne dogodovštine vaše omiljene „Gvido” družine od 5. septembra, svake nedelje u 23 h, samo na MTV kanalu!