Broj 181
Početna > Zanimljivosti > Gledaj, slušaj, čitaj

Gledaj, slušaj, čitaj

The Hills 6 - Početak kraja...

Šesta sezona The Hills doneće više drame nego ikada do sad! Kao prvo, Loren Konrad - iliti LC, za sve vas koji obožavate Laguna Beach - napustila je šou. Ali, ne strahujte, ovo ne znači da će The Hills biti dosadan, jer će se još jedan član posade Lagune pobrinuti da ostanete prilepljeni uz TV ekran.

Kristin Kavalari počinje svoju Hills karijeru, i to u njoj svojstvenom stilu. Svima će zamrsiti konce i doneće probleme gde god se pojavi, bilo da opet muva Džastina Bobija, ili provocira Odrija, i eto razloga za novu dramu...

Spenser i Hajdi će uspeti još više da šokiraju (bivše) prijatelje svojim neprimerenim ponašanjem. Putovanja u egzotična letovališta, žurke, izlasci, spletke, prava i lažna prijateljstva... sve će se zamrsiti i odmrsiti u polednjoj, šestoj sezoni The Hills i zato pazite da nešto ne propustite od 25. avgusta, svake srede u 22, i reprizno subotom u 09.50.

The City 2

Ove sezone u The City, Vitni, Roksi, Olivija i Erin naučiće da u Njujorku uspon na vrh znači peti se rame uz rame sa prijateljima, ali i neprijateljima.

Vitni dobija, u minut do dvanaest, priliku koja se pruža jednom u životu - šou na New York Fashion Weeku. Kada se haos i fanfare stišaju, Vitni će morati više nego ikada da se dokazuje kao dizajner. Prvo će morati da kreira liniju za novu sezonu i da nauči kako da promoviše sebe i svoj brend.

U časopisu ELLE, Olivija i Erin su dobile zadatak da nekako nađu način da se slažu. Ipak, njihovo takmičenje nije ni blizu kraja... Dok se penju stepenicama uspeha u jednom od najvećih modnih časopisa na svetu, ove dve devojke će uskoro otkriti da na vrhu postoji mesto samo za jednu.
Nova sezona. Nove izdaje. Novi savezi.

Od 25. avgusta svake srede u 22.20, repriza subotom u 10.10.

My Life as Liz

My Life as Liz istražuje srednjoškolski život kroz oči Liz Li, prerano sazrele, ponekad sarkastične, ali uvek dosetljive tinejdžerke zarobljene u konzervativnom teksaskom gradiću. Serija prati iskreno i duhovito putovanje u kojem Liz otkriva sebe i zauzima svoje mesto među vršnjacima.

Kao popularna devojka, Liz se u prvom razredu srednje škole družila s najzgodnijim plavušama u školi - među njima i sa Kori Kuper, zlobnom devojkom koje su se svi u razredu bojali. Ali, nakon velike svađe s bivšom ekipom, Liz se povezala s „čudacima” iz srednje škole Burleson i tokom drugog razreda našla se na novoj teritoriji.

Sada sa svojim prijateljima pokušava da poslednja godina koju provode zajedno bude nešto na šta će biti ponosni. Lizina otvorenost i iskrenost dozvoljavaju gledaocima da postanu svedoci najintimnijih i najnežnijih trenutaka u odrastanju jedne tinejdžerke.

Od 25. avgusta svake srede u 22.50, repriza subotom u 09.50.