Broj 180
Početna > Zanimljivosti > Mesto gde snovi postaju realnost

Mesto gde snovi postaju realnost

Ukoliko želite da ispunite svoja čula lepotom, a duh uzdignete do neslućenih visina, Grčka je pravo mesto za vas. Mesto koje bi čak i Posejdon smatrao oazom mira, bile bi osamljene plaže s kristalnim belim peskom i prozirnim morem.

Jedan od hotela koji se uklapa u ovakav opis destinacije iz snova jeste hotel EKIES, koji se nalazi u zalivu Vurvuru na Sitoniji. Idealan je za one koji traže da se odmore i osame na teško dostupnim plažama. Karakter hotela Ekiesa je u kombinaciji diskretnog uticaja feng šui filozofije i tradicionalnih komada nameštaja karakterističnog za grčko podneblje.

Filozofija hotela je negovanje osećaja zajedništva sa prirodom, a vaša čula će uživati i na hotelskim eko-dušecima bazena. Glavno obeležje hotela je način na koji je prostor izvan hotela povezan sa peščanom plažom jer ovde zaista ništa nije prepušteno slučaju.

U ponudi vam je i njihov mini-bar, ali i restoran koji vam nudi kuhinju koju zaželite. Opustite se i uživajte u jedinstvenom putovanju koje ne zna za granice.