Broj 18
Početna > Zanimljivosti > O ČEMU MAŠTAJU ŽENE

O ČEMU MAŠTAJU ŽENE

Maštanje je sastavni deo dobrog seksa. Stručnjaci tvrde da što su maštanja bogatija, to je bolji seks

Maštanje služi kao polazna tačka za sve divlje i požudne stvari koje ste oduvek želeli da učinite. Najveća čar maštarija leži upravo u njihovoj neostvarivosti. Istraživanja tvrde da muškarci maštaju otprilike dva puta više nego žene. Ženske maštarije su po pravilu kompleksnije i intenzivnije. U svojim maštarijama žene puno pažnje posvećuju detaljima. Nije dovoljno zamisliti sobu u kojoj će se maštarija odvijati - one će zamisliti i boju zidova i znaće koja je muzika u pozadini. Žena će sebi dati vremena i zamisliće celu situaciju koja je dovela do samog čina, ona neće preskočiti igre reči i vrele poglede, a predigra će trajati koliko njoj odgovara.
 
  Maštanje o partneru
  Maštanje broj jedan u svetu ženskih seksualnih maštarija su stvari koje ste činili, ili biste želeli da činite sa svojim partnerom. Najtoplije i najprivlačnije je to što je vaš muškarac uvek tu u blizini, prisutan i željan da primeni nove ideje.
 
  Seks sa nekim drugim muškarcem
  Najčešće je to bivši, prethodni ljubavnik. Razlog može biti i još nedovoljna opuštenost s novim ljubavnikom. Neke žene misle da nivo intimnosti nije još dovoljan za sve virtuoznosti koje su izvodile sa starim partnerima. Ako maštate o nekom novom muškarcu, to može biti sindrom ''želim ono što ne mogu imati''. Ne morate se odricati takvog maštanja, ali mnoge stvari možete primeniti i u odnosu s partnerom.
 
  Nešto potpuno novo
  Ova maštanja uključuju vezivanje, grupni seks, voajerizam i slične stvari. Dok su mnoge žene sklone beskrajnom eksperimentisanju u svojim maštanjima, u stvarnosti se plaše da tako nešto predlože svom partneru. Za žene otvorenog uma, maštanje je oblik pronalaženja novih mogućnosti koje se mogu primeniti u stvarnosti.
 
  Oralni seks
  Oralni seks je najčešće najbrži, najefikasniji, a ponekad i jedini način dostizanja orgazma kod žena. Stoga nije iznenađujuće da je tako snažno zastupljen u ženskoj mašti.
 
  Romantični seks
  Ovu maštariju žene uvek otvoreno i kažu jer je i najprihvatljivija. Romantična maštanja predstavljaju seks s jakim emocionalnim nabojem: predivan muškarac, upoznaje baš nju, biva oboren njenim izgledom i snažnom ličnošću, odvodi je na peščanu plažu gde zalazak sunca traje koliko je potrebno.
 
  Grub seks

  Grubi seks je takođe česta maštarija kod žena. Strastven i silovit, ali retko nasilan i bolan, vrlo je dobro prihvaćen, ali samo u situacijama kada žene imaju kontrolu.
 
  Neodoljivost

  Koja žena ne želi da bude toliko lepa da se muškarci neprestano bacaju pod njene noge. Ovo maštanje je često kod žena kojima nedostaje hrabrosti da jednostavno krenu putem svojih želja.
 
  Kao prostitutka ili striptizeta
  Takvo maštanje je uobičajeno kod žena koje su nesigurne u stvarnom seksualnom životu, pa u mašti ostvaruju svoje najdublje želje. Ujedno je vrlo uzbuđujuće kada muškarci misle da ste toliko privlačni da za vas plaćaju: posedujete nešto očajnički potrebno muškarcima. Striptiz je blaža varijanta na temu: laganim svlačenjem provocirate muškarce.
 
  Seks sa strancem
  U stvarnosti takav oblik seksa najčešće ne uspeva, ali u mašti je neopisivo zanimljiv. To je seks radi seksa, a rezultat je čisto zadovoljstvo. Možete ostvariti sve svoje želje, jer ga nikada više nećete videti.
 
  Seksi mašta u brojkama
 
  Žene
  32 odsto sanja kako gleda neki par dok vodi ljubav
  14 odsto želi da gleda dve žene kako razmenjuju nežnosti
  10 odsto zamišlja da vodi ljubav s drugom ženom
 
  Muškarci
  53 odsto priželjkuje seks u prirodi
  37 odsto zamišlja da ih žena uvodi u tajne seksa bez granica
  36 odsto mašta o odnosu s dve žene
  36 odsto sanja da imaju celi harem koji udovoljava njihovim željama