Broj 178
Početna > Intervju > Žene me i dalje žele

Dalibor Andonov Gru

Žene me i dalje žele

Reper Dalibor Andonov Gru otkriva zašto muškarci strepe od braka, da li mu devojke i dalje prilaze i kada se muškarci odlučuju na prevaru.

Koliko je romantika važna muškarcima?

Siguran sam da je romantika manje bitna muškarcima nego ženama. Ipak, čak i ono malo romantike koje je nekada bilo, danas više nema ili je ima mnogo manje.
 
Na koji način si najčešće zavodio? A kako su tebi prilazile žene?

Ranije su uglavnom prilazili samo muškarci i oni su bili osvajači. Danas više nije tako, žene se podjednako odlučuju da osvajaju, postale su direktnije. Možda razlog te promene leži u finansijskoj situaciji, muškarac koji nema dovoljno novca misli da ne može da priušti ženi koliko smatra da bi trebalo i zbog toga se plaši da priđe. U svakom slučaju, primetno je da su se muškarci dosta povukli i da su žene preuzele ulogu koju smo mi imali nekada.
 
Da li je istina ili mit da se muškarci plaše braka?

Nisam se plašio, Danica i ja smo pre braka već bili u vezi sedam-osam godina, zajedno smo živeli i potpuno se upoznali. Skapirali smo da u našem slučaju to dobro funkcioniše i brak nam je došao samo kao papir koji je pojednostavio stvari.
 
Šta misliš, koja su to osećanja koja nateraju ženu da vara, a koja muškarca?

Čini mi se da je istinita ona teorija da žena vara srcem, a muškarac polnim organom. Mislim da je muškarcu dovoljno da vidi lepu devojku ili da mu se nešto na njoj dopadne da bi prevario, dok žena mora da oseti nešto prema toj osobi.
 
Misliš li da su danas žene ili muškarci skloniji seksu bez obaveza?

Pretpostavljam da su muškarci, iako mi se čini da u poslednje vreme ni žene ne zaostaju u ovoj disciplini.
 
Padaš li na ženske suze?

Mislim da znam da procenim koliko su realne, a koliko je to pokušaj da se dobije nešto do čega joj je stalo. Ali, ukoliko se radi o ženskoj osobi do koje mi je stalo, prilično mi je teško da je gledam kako plače.
 
Parovi često imaju običaj da jedno drugome čitaju SMS poruke ili mejlove, jesi li nekada zatekao sebe kako to radiš?

Nisam, niti Danica to radi jer imamo poverenja jedno u drugo. Međutim, znam da ima devojaka koje preturaju po telefonu i kompjuteru svog partnera ne bi li pronašle nešto. Mislim da takvu vezu ne bih mogao da izdržim. Sledeća pesma koju ću objaviti bavi se baš tom temom.
 
Šta te inspirisalo za pesmu I dalje me žele?

Pesma je urađena kao šala na moj račun i trebalo je da se pojavi još pre godinu dana, posle izlaska iz kuće Velikog brata. Međutim, nikada nije kasno pa je posle raznih peripetija konačno objavljena.
 
Da li te žene i dalje žele ili im činjenica da si oženjen predstavlja kočnicu da ti priđu?

Mislim da žene ne razmišljaju mnogo o tome da li je muškarac oženjen ili nije. Meni po klubovima prilaze devojke da se slikaju, da se ispričaju i to mi je simpatično.
 
Petak veče je idealno za...?

Bez obzira na to da li je u pitanju petak ili ponedeljak veče, idealno je da se skupi dobro društvo, uz sjajnu muziku i atmosferu.
 
Koja je najčešća muška predrasuda o ženama?

Da su žene loši vozači.