Broj 178
Početna > Prica > Vrteška strasti

Otkrijte podsvesne seksualne želje

Vrteška strasti

U psihologiji, ritmični pokreti gore-dole predstavljaju vaša seksualna zadovoljstva, a odgovori na pet narednih pitanja otkriće vaš stav prema seksu

Vodimo vas u zabavni park, na tobogane i vrteške koji će otkriti zanimljivi deo vaše podsvesti. Uzmite papir i olovku i počnimo!
 
1. Ušli ste na glavnu kapiju zabavnog parka. Tačno ispred vas stoji veliki tobogan. Red za karte je suviše dugačak. Koliko dugo čekate da biste se vozili?

2. Konačno je došao red na vas. Sada se vozite vrtoglavom brzinom po šinama tobogana. Kakva osećanja ta brzina izaziva u vama?

3. U trenutku najvećeg uzbuđenja, šine se sunovraćuju nadole, pravo u bazen. Vaš vagončić prolazi kroz oblak kapljica vode i vi ste potpuno isprskani. Šta kažete ili viknete u tom trenutku?

4. Sada ste odlučili da odete na vrtešku. U toku vožnje, iz nepoznatog razloga baš konjić koga vi jašete pokvari se i stane. Koje reči upućujete konjiću?

5. Vaša vožnja na toboganu bila je uzbudljiva, ali mogla je biti i bolja. Kada biste vi projektovali svoj tobogan - kakav bi on bio? Kakvu biste stazu smislili? Precizno nacrtajte kakva bi to bila staza.
 
 
 Rešenje:

 

1. Vreme koje provodite čekajući u redu otkriva koliko vremena posvećujete, ili biste voleli da vaš partner posveti predigri. Da li biste čekali satima da se ukrcate u vagon ili ste uskočili bez čekanja?
 
2. Ono što osećate dok se vozite otkriva kako s osećate dok vodite ljubav. Da li ste pomislili: kakva vožnja - nikad bolja! Ili vam je kroz glavu prošlo nešto kao: pustite me da siđem! Muka mi je, povratiću!

3.Po Jungu, voda je simbol izvora života. Reči koje ste izgovorili u trenutku kada se tobogan sjurio u vodu govore o tome šta biste rekli na vrhuncu seksualnog čina.

4. U psihologiji konj je simbol muškosti. Reči koje ste uputili pokvarenom pastuvu jesu one koje biste izgovorili sebi ili partneru u slučaju da muškarac nije na visini zadatka. „Ma, dobro, ništa ti ne brini, to je samo vožnja" - znači da ste nežni i puni razumevanja. Ukoliko ste rekli: „Ne mogu da verujem, vratite mi pare” ili „Hajde glupa rago, điha, điha”, komentar nije potreban.

5. Vaš crtež idealnog tobogana ukazuje na vašu viziju savršenog seksa. Usponi i padovi tobogana su metafora bura i zatišja u vođenju ljubavi. Jeste li nacrtali dugačak, blag uspon posle koga dolazi zastrašujući pad? Serija od nekoliko akrobatskih krugova od 360 stepeni? Ili ste možda nacrtali celu stazu na kojoj se vozite naglavačke ili unazad? Ne brinite, nećemo nikome reći.