Broj 178
Početna > Poznati > Gde letuju poznati?

Priča poznatih roditelja

Gde letuju poznati?

Lepa Brena i Željko Mitrović uživaće s porodicama krstareći Mediteranom, Haris Džinović, Anabela Bukva i Đokovići odmaraju se na Crnogorskom primorju, a Turska obala privukla je Acu Lukasa, Olju Karleušu i Gocu Tržan. Otkrijte koje su još destinacije popularne u našim estradnim krugovima

Lepa Brena i Željko Mitrović uživaće s porodicama krstareći Mediteranom, Haris Džinović, Anabela Bukva i Đokovići odmaraju se na Crnogorskom primorju, a Turska obala privukla je Acu Lukasa, Olju Karleušu i Gocu Tržan. Otkrijte koje su još destinacije popularne u našim estradnim krugovima.

Aca Lukas

Luksuz u Turskoj

Aca Lukas i njegova supruga Sonja za prvo bračno putovanje izabrali su Antaliju. Naime, mladenci su proveli četrnaest nezaboravnih dana u luksuznom hotelu Riksos koji se nalazi na samoj obali, a sa njima je bila i Sofija, Sonjina ćerka iz prvog braka. Bračni par ima u planu da u drugoj polovini avgusta poseti Pariz i prokrstari Azurnom obalom, a medeni mesec planiran je tek na jesen.

Ceca

Tradicionalno na Kipru

I ove godine, Svetlana – Ceca Ražnatović uživala je na Kipru u svojoj kući. Popularna pevačica otišla je na letovanje sa sinom Veljkom, sestrom Lidijom i njenom decom, a ćerka Anastasija im se nešto kasnije pridružila. Iako je zbog poslovnih obaveza u Srbiji prekinula odmor, pevačica će se još jednom ove sezone vratiti u Aja Napu polovinom avgusta kako bi napunila baterije za nove radne pobede.

Lepa Brena

Krstarenje Mediteranom

Folk diva Lepa Brena ove godine će sa porodicom ići na krstarenje Mediteranom i Azurnom obalom. Brena je uspela da nagovori sva tri sina da s njom i Bobom krenu na nezaboravno krstarenje, pa će cela porodica prvo otići na nekoliko dana u London, odakle će krenuti dalje. Posle krstarenja porodica Živojinović posetiće i ovog leta hrvatsko letovalište Novi Vinodolski.

Haris Džinović

Celo leto u Crnoj Gori

Poznato je da pevač Haris Džinović svake godine leto provodi na Crnogorskom primorju. Ove sezone, pevač je sa suprugom Melinom, sinom Kanom i ćerkom Đinom odseo u jednom od najskupljih hotela u Bečićima, gde će najverovatnije ostati do kraja leta.

Goca Tržan

Porodično u Turskoj

Pevačica Goca Tržan sa ovog letovanja nosi divne uspomene. Naime, atraktivna plavuša je sa suprugom Ivanom i ćerkom Lenom, ali i sa drugaricom Jelenom Bačić Alimpić i njenom decom Markom i Dunjom, letovala u Turskoj, u popularnom i luksuznom letovalištu Beldibi. Osim što je na obali mora proslavila rođendan, Gocu je posebno obradovalo to što je njena mezimica naučila da pliva.

Olja Karleuša

Neprijatnost u avionu

Iako je sa suprugom Pecom i sinom Pavlom uživala u lepotama Antalije, Olji Karleuši umalo nije preselo letovanje. Prilikom povratka iz Turske, Olja je doživela pravu traumu kada je došlo do kvara na avionu. Naime, pola sata posle uzletanja posada aviona saopštila je putnicima da su prinuđeni da se zbog kvara vrate u Antaliju, što je izazvalo opštu paniku u avionu, ali se srećom ništa ozbiljno nije dogodilo. Po povratku u Srbiju, pevačica najviše vremena provodi u studiju, gde snima pesme za novi album, a onda ponovo odlazi na odmor, ovoga puta u Hrvatsku.

Porodica Đoković

Vrelo leto u Bečićima

Porodica najboljeg srpskog tenisera odlučila je da vrele letnje dane provede na Crnogorskom primorju. Tata Srđan, mama Dijana i braća Marko i Đorđe odseli su u Splendidu, a sunčane dane uglavnom provode na plaži ovog elitnog hotela. I dok glava porodice obožava da dugo šeta pored vode, njegova supruga vreme ubija na ležaljci uz knjigu, a dvojica sinova uglavnom su zauzeti skijanjem na vodi i vožnjom skutera. Nedavno se njihovom boravku pridružio i Novak sa devojkom Jelenom Ristić, a povod je rođendansko slavlje najmlađeg člana porodice Đorđa.

Anabela i Mladen

Romantično letovanje

Pevačica Anabela Bukva i njen dečko maneken Mladen Radulović borave u Budvi sa Anabelinim ćerkama Lunom i Ninom. Vreme provode noću radno, a preko dana na plaži. S obzirom na to da imaju dobre poslovne ponude, Anabela i Mladen su odlučili da spoje lepo i korisno. Pošto je njena želja bila da ćerkice sve vreme budu sa njom, odlučili su da iznajme stan do kraja avgusta. Par je zbog letovanja odlučio i da pomeri venčanje, a spekuliše se da će upravo u Budvi poraditi i na zajedničkom potomstvu.