Broj 177
Početna > Zanimljivosti > Zašto kažeš auto, a misliš na seks?

Psihotest - automobil o kojem sanjaš

Zašto kažeš auto, a misliš na seks?

‚Koje karakteristike ima vaš automobil iz snova, te osobine vas zapravo privlače kod suprotnog pola

Opredeljujući se za određenu vrstu automobila, ljudi podsvesno biraju partnera.
Zažmurite i zamislite auto vaših snova, ne razmišljajte pri tom o ceni ili nekim drugim praktičnim detaljima. U kakvom automobilu se zamišljate?

Izaberite jedan od sledećih automobila:
1. Automobil s visokim performansama i svom dodatnom opremom.
2. Dizajnersko remek-delo sa bleštavom šasijom.
3. Preskup automobil kao statusni simbol.
4. Sve dolazi u obzir, samo da ide.

Rešenje

1. Vi želite najbolje, kako od automobila tako i od partnera, i voljni ste da uživate u dobrim stranama svega. Vaša široka lepeza ukusa može se činiti pomalo nedoslednom jer vas podjednako privlače i lepota i ljubaznost i sofisticiranost i duhovitost i šarm. Sve to vam omogućava da pravilno procenite dobre strane partnera i uporedite ih pre nego što se odlučite.

2. Nema sumnje da je spoljni izgled ključ do vašeg srca. Ne radi se o tome da želite da nađete nekoga čiji vam se izgled dopada, vi želite i da se pravite važni pred drugima. Ovaj izraziti naglasak na spoljašnjosti znači da vam se može desiti da završite po onoj staroj: spolja gladac, iznutra jadac... Valja uvek proveriti šta ima ispod haube pre nego što se kola odvezu kući.

3. Društveni položaj i finansijski uspeh za vas su ključne vrednosti, a to važi i za izbor vaših partnera. Iz odgovarajuće porodice i škole, s prikladnom karijerom, vama je sve to važno da bi jedna osoba bila prava za vas. Ambicija sama po sebi nije tako loša, ali vašem partneru se možda neće dopasti da bude samo još jedna u nizu stepenica ka vašem uspehu.

4. Zadovoljni ste skoro bilo kim ko ispunjava najminimalnije uslove, što vas čini otvorenom, pomirljivom osobom punom razumevanja. Ne očekujete od drugih da ispunjavaju vaše snove. To bi se moglo protumačiti kao pravi put u zadovoljstvo. Ali, kad malo bolje razmislite, može značiti da ni drugi ne očekuju mnogo od vas.