Broj 177
Početna > Zanimljivosti > SEKSI TAJNE ANĐELA

VIKTORIJAS SIKRET

SEKSI TAJNE ANĐELA

Poznati američki brend Viktorijas sikret predstavio je ove sezone kolekciju kupaćih kostima od kojih zastaje dah. Pogledaj šta preporučuju najpoznatiji anđeli sa piste

Firmu Viktorijas sikret (Victoria's Secret) osnovao je Roj Rejmond 1977. u San Francisku da bi svojoj ženi udovoljio većim izborom seksi veša. Ne sluteći koliki će uspeh postići ovaj brend, Roj je prodao firmu, a kad je devedesetih video kolikoje pogrešio, skočio je s mosta Golden gejt.

Revije Viktorijas sikreta su uvek pravi spektakli, sa nezaobilaznim anđelima Adrijanom Limom, Hajdi Klum, Alesandrom Ambrozio, Doucen Krus koje je časopis Pipl svrstao u 100 najlepših žena sveta.
Izbor kupaćeg kostima nije lak, on mora odlično da stoji, dobro da izgleda i da se u njemu osećaš udobno. Zato pogledaj predloge Viktorijas sikreta, ali ne dozvoli da te demorališu savršene figure njihovih anđela!

Hit modeli kupaćih kostima za ovu sezonu

1. Trouglasti bikini koji je uvek aktuelan i seksi u svim dezenima.

2. Bando bikini je najpraktičniji za sunčanje - nema bretele pa se ravnomerno crni. Izuzetno je elegantan ali ne toliko seksi jer je zatvoreniji na grudima.

3. Jednodelni kupaći su često dosadni, ali ove sezone su isečeni, sastavljeni od traka i providnih delova pa su postali veoma atraktivni. Njihova prednost je što različitim oblicima možete pokriti nedostatke, sakrivaju stomak i daju osećaj sigurnosti.

Ana Ostojić