Broj 174
Početna > Lepi i zdravi > Letnja šetnja gradom

Pronađi svoj stil

Letnja šetnja gradom

Meteorolozi tvrde da su pred nama lepi i vreli dani mada nam tako ne deluje. Ali, kako kažu, posle svake kiše dolazi sunce pa iskoristi prve zrake, skockaj se i pravac u šetnju s drugaricama.

Jednog poslepodneva, neposredno posle kratkotrajnog pljuska, tri drugarice su započele svoje putešestvije centrom Beograda. Pogledaj u kom stilu se obukla ova trojka koja je oduzimala dah prolaznicima.

Katarina, Ana i Stefana su s prvom dugom iznele svoje nove odevne kombinacije i dobro se zabavile u šetnji beogradskim ulicama. Uživajući u lepom danu, slatko su se ismejale i iskomentarisale u pravom ženskom duhu ko je šta obukao i šta je po njima sad u modi. Sve tri su na sebi imale neki komad odeće od belog platna i oker kože s teksasom, ali svaka u svom stilu.

ANA - Mini kožnu suknju umirila je običnom belom atlet majicom i sakoom, što joj je dalo poslovniji izgled. Ana je uz kratku suknju obula čizme koje su pravi modni hit ovog leta. Monotonost dve boje razbila je šarenom pismo-tašnom od perlica. Ovo je savršen autfit koji posle šetnje može da posluži i za koktel veče.

STEFANA - U stilu hipi devojke s dugačkom belom suknjom,
gladijatorkama na nogama, spuštenim kaišom dopunila je svoju kombinaciju
s gomilom atraktivnih ogrlica i modernom tašnom od bež kože s lancima.
Idealna kombinacija za laganu šetnju gradom.

KATARINA - Urbaniji izgled s pocepanim farmerkama i kratkom kožnom jaknom preko bele platnene tunike pogodak je za bilo koje doba dana. Glavni šmek ovoj kombinaciji daju perle oko vrata jer današnja moda baš potencira mešanje sportskog stila i elegantnog.