Broj 174
Početna > Intervju > Doktore, hoću veću „alatku”

dr Sava Bojović

Doktore, hoću veću „alatku”

Naš poznati seksolog doktor Sava Bojović, autor 29 knjiga, otkriva seksualne navike Srba i zašto su muškarci opterećeni veličinom polnog organa.
 

Zbog čega žene prosečnog izgleda imaju više uspeha kod lepih i zgodnih muškaraca?
  Prelepa žena se ponaša potpuno isto kao i lep muškarac. Puni su sebe, svoje lepote i važnosti i komuniciraju samo sa onima koji im se obrate. Prepoznaćete ih po ponosnom i gordom hodu. Obično čekaju da ih drugi zavode, jer nemaju razrađene metode osvajanja. Zbog toga često na ulici možete videti lepog muškarca sa prosečno lepom ženom i obrnuto. Žene koje su svesne da nisu lepotice vremenom grade seksualnu tehniku i u tome leži tajna njihovog uspeha kod lepih muškaraca. Danas malo žena obogaćuje znanja na seksualnom planu. Mnogi lepi muškarci čekaju da im se priđe, da celu akciju vodi žena. Prosečno lepa žena to zna, zato je aktivna, uzima ono što želi, osvaja ga, pruža mu nežnost, seksualni doživljaj, poznaje dobro seksualnu tehniku i tako muškarca čini srećnim.
 
Zašto su muškarci opterećeni veličinom svog polnog organa?

Polni organ muškarca je velika nepoznanica i za muškarca i za ženu. Dolazili su mi pacijenti koji su tražili injekciju da im poraste „kitica". Muška karlica je duboka, a negde iz nivoa njene sredine polazi koren penisa. Kada gleda odozgo svoj polni organ, muškarac ne vidi jednu trećinu uda i misli da mu je mali. Onda mu pokažem fotografije penisa iz moje nove knjige Spoljni genitalni organi muškarca, u kojoj su i rezultati mnogih istraživanja. Polni ud muškarca u toku erekcije poveća se dva do tri puta. 

Oralni seks na prvom sastanku, da ili ne?

Neke žene se stide, a druge se plaše da ne budu okarakterisane i regrutovane u grupu „lakih" žena pa iz tog razloga imaju averziju prema oralnom seksu. Inače, to je nešto izuzetno vredno za kvalitet seksualne pripreme muškarca. Neki muškarci imaju predrasude zbog higijene žene. Ne možete nekoga da volite ako ga ne poznajete. Ako ga poznajete i volite, onda je cilj i jednog i drugog partnera da voljenu osobu učine sretnom. Oralni seks je sladostrašće za oba partnera. Zato prvih dana nije preporučljivo oralno zadovoljavanje i ne treba na tome insistirati.
 
Koje trikove žene koriste kako bi pobedile ljubomoru i strah od partnerove prevare?

Moja pacijentkinja iz Surčina ima odličan recept za tu problematiku, a on glasi: „Svakog dana spremam mužu ručak koji najviše voli. Kada dođe s posla i lepo se najede, bacim ga na krevet i iscedim mu svaku kap. Posle samo klone i zaspi. Istupim mu mač i onda mu se nigde ne ide".
 
Recite nam nešto o seksualnim navikama Srba?

Osnovna poza u kojoj Srbi uživaju u prvim kontaktima je ona klasična - ona na leđima, a on odozgo na njoj. Kod Srba koji potiču iz Crne Gore omiljena poza je on na leđima, a dama odozgo naseda na njegov polni ud. Svaki sledeći put sve više i više poza je u igri, a par vremenom kreira sve veći broj novotarija.