Broj 172
Početna > Intervju > Šmekerica nežnog srca

Ivan Ivanović Đus

Šmekerica nežnog srca

Iako još uvek tvrdi da nije zreo za brak, reper i bivši farmer Ivan Ivanović Đus kaže da je lepo čuti „volim te", ali smatra da ima mnogo boljih načina da se voljenoj osobi iskaže ljubav.

Misliš li da su muškarci s Marsa, a žene s Venere?

Pitanje je ko je tu zelene boje. Po meni su pre žene s Marsa, a muškarci s Venere. Devojke se u poslednje vreme žale na hrabrost momaka da im priđu u klubu, na ulici, u komšiluku, a žene stalno izjavljuju kako nisu zadovoljne onim što im muškarac pruža. Prema tome, biće da je obrnuto.
  
 Da li muškarci misle samo na seks?
 

Ovih dana misle i na fudbal. Svi vole seks, i to je sasvim prirodna stvar. Uklopio bih se s kolima, sportom, dobrom ribom i lovom. Još bolje zvuči: keš, kolica, šmekerica...
  
Zbog čega muškarci kriju emocije?

Imam utisak da je to odvajkada. Muškarci su, kao, jaki i vole da se foliraju pred devojkama. Mislim da je to samo neka vrsta mačo paravana i da svaki muškarac ima neku slabu tačku i svoju malenkost duboko, a možda i spolja...
  
Šta misliš o homoseksualcima i metroseksualcima?

Meni je sve to kul. Cela ta priča sa seksualnim opredeljenjima. Bitno je da su svi srećni i zadovoljni, da nisu namrštenog lica. Nemam nikakve predrasude prema osobama koje su in.
  
Da si žensko na jedan dan, šta bi prvo uradio?

Pozvao bih nekog ortaka na seks.
  
 Šta je za tebe seksualno uznemiravanje?
 

Seksualno uznemiravanje je definitivno kada neko odbija seks.
  
Zašto je muškarcima toliko važan broj momaka s kojima je devojka spavala?

To je opet ta ista priča iz prošlog veka. Najjača stvar je kada devojka u startu kaže da si joj drugi ili treći. Odmah znaš da je to laž. Svi imaju prošlost, a svaki frajer bi voleo da je devojka samo njegova.
  
Kako si znao za svoju devojku da je ona prava, idealna žena za tebe?

Sve je krenulo mnogo jako, a traje još jače. Godinama se dešava ista stvar, ona je uvek uz mene i podržava me u svemu. Prepoznali smo se u masi i vreme je pokazalo da jedno drugom odgovaramo u svakom pogledu.
  

Da li lako govoriš devojci „volim te" i koliko često joj to kažeš?

Za mene su te neke šablon ljubavi isfurana priča. Lepo je čuti to „volim te", ali smatram da ima mnogo boljih načina da voljenoj osobi iskažeš ljubav.
  
Kako muškarac zna da je spreman za brak?

Ako je spreman za razvod, spreman je i za brak. Šalim se, naravno. To ti je kao kad pustiš kosu pa treba da se ošišaš skroz na kratko. Ja još uvek ne mogu da se skrasim. Oboje se još uvek osećamo kao klinci, i lepo nam je tako, a papir i potpis nisu toliko bitni. Možemo da furamo ceo život i da se nikada ne uzmemo. Nedavno mi je rekao jedan oženjen drug da se žena iz korena promeni kada uđe u brak i kada postane majka.
  

Kako ti zamišljaš svoje venčanje?

Ako jednog dana dođe do venčanja, voleo bih da to bude u rano proleće. Simpatično mi je venčanje na brodiću, krstarenje rekom u krugu najbližih prijatelja, uz muziku koju mi volimo i, naravno, moralo bi da se raspali neko ludilo.
  
Da li bi te posle nekog vremena burma stezala?

Postoji sada i zglobno prstenje, pa možda uzmemo i takve burme koje možemo s vremenom i da proširimo. Burma mora da se nosi jer je to respekt prema ženi.