Broj 172
Početna > Lepi i zdravi > Prvi gol

ŠOPING SA STILOM U UŠĆU

Prvi gol

STIL magazin i UŠĆE shopping center pomažu damama da prežive Svetsko prvenstvo, da osvoje vrednu nagradu i ponesu titulu šampiona dobre kupovine

ŠTA? Osvojte vredan UŠĆE poklon od dodatnih 15.000 din za šoping po volji.
GDE? UŠĆE shopping center, u prizemlju posetite štand STILA.
KADA? Svake subote dok traje SP, od 13 h do 17 h.
KAKO? Donesite najnoviji STIL na naš štand i pokažite nam kakvu ste garderobu kupili tog dana u bilo kojoj prodavnici u UŠĆU. Najbolja odevna kombinacija biće nagrađena!
  
  
OVAKO JE BILO PROŠLOG VIKENDA
  
Vrela subota nije omela naše brojne čitateljke i kupoholičarke da dođu da se igraju sa nama na rashlađenom terenu UŠĆE shopping centera i kupovinom osvoje vrednu nagradu. Prvi dan šoping-akcije protekao je u savršenoj atmosferi, fudbalski rečeno, u fer-plej igri. Devojke obučene u srpske dresove privlačile su pažnju, ne driblinzima i pasovima, već našom akcijom u kojoj su golovi bili zagarantovani! Slobodne udarce su pucali svi koji su sa kupljenim Stilom i garderobom došli na naš štand.

Prvi gol je postignut, a vrednu nagradu i titulu šampiona ponela je Dajana Lalić iz Beograda koja je perfektno uklopila torbu i papuče za predstojeće leto.
  
Naša šoping-utakmica igra se svake subote. Za izostanke delimo crvene kartone! Drage dame, eto prilike da ostavite srce na terenu... Osvojte nagradu kupovinom. Očekujemo vas...