Broj 172
Početna > Zanimljivosti > Kako preživeti svetsko prvenstvo

VODIČ ZA ŽENE

Kako preživeti svetsko prvenstvo

Okej, drage moje, shvatile smo - fudbal je život sve ostalo su sitnice... Obrni-okreni, muškarci su u ovom periodu potpuno neupotrebljivi. Ako „orlovi” izgube, oni se malko smore, pa moraš da ih tešiš čuvenom rečenicom: „Dragi, to je samo fudbal” ili „Lopta je okrugla”...

A, ako naši pobede, onda je dragi euforičan i srećan i – opet ništa od njega! E pa, pravo je vreme da uradiš nešto samo za sebe

Ako niste jedna od onih koja će se u vreme održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu priključiti partneru i zdušno navijati, ne preostaje vam ništa drugo nego da prihvatite činjenicu da će naredni mesec sport zaokupiti najveći deo njegove pažnje. Iako obeshrabruje podatak da čak 88 odsto muškaraca radije razgovara o fudbalu nego o ženama, ne bi trebalo očajavati.

Koliko god da je muškarcima bitan fudbal, isto toliko i žene mogu da veoma kvalitetno iskoriste slobodno vreme. Umesto da provodite sate nervirajući se što vaša jača polovina u vreme utakmice ne reaguje na vaše prisustvo ili što ne možete da odgledate omiljeni film na nekom drugom kanalu jer on jednostavno mora ponovo da vidi snimke najboljih golova, evo nekoliko saveta kako da na najbolji način iskoristite mesec dana prvenstva.

10.00

Ako imate sreću da ne morate da ustajete rano i da možete da se baškarite u krevetu, preporučujemo lagano buđenje uz svetske hitove sa MTV top-liste. Prva šoljica kafe uz jutarnje istezanje i njihanje kukovima uz najnoviju stvar Eminema - Not afraid.Dok planirate šoping u vreme utakmice, nije loše da se zakaže i kozmetički tretman za sledeći dan.

  11.00

Vreme je za akciju! UŠĆE SHOPPING CENTER je idealno mesto gde ćete pronaći sve što vam treba. Pored kupovine, u klimatizovanom tržnom centru moći ćete da se rashladite sa prijateljicama uz pićence i sladoled. Posebno zanimljiva informacija za sve koji brinu o svom zdravlju i figuri - u nedelju od 11 do 13 časova u UŠĆU očekuje vas organizovan pilates i saveti nutricionista.

  13.00
 

Konačno krećete u šoping... Ovaj put kupovinom možete i da zaradite. Kako? Vrlo lako!
Magazin Stil vam i ove nedelje popravlja budžet, očekuje vas Ušće akcija Šoping sa Stilom. Potrebno je samo da dođete na naš štand sa najnovijim Stil magazinom i pokažete odevnu kombinaciju. Najbolja osvaja vredan Ušće poklon od 15.000 dinara za dodatni šoping po izboru. Budite kreativne i maštovite prilikom kupovine i, naravno, sledite svoj stil!

17.00

Još nije vreme za odmor zato pravac kod frizera Milana Sarića koji je poznat po tome što je frizirao i poznatu Samantu iz serije Seks i grad. Njegova preporuka za ovo leto je seksi moderno šišanje koje dolazi do izražaja bilo da je u wet look varijanti ili blago osušena sa dobrim sjajem. Boje za ovu sezonu simbolizuju prirodan izgled, u paleti od sjajnoplave preko nežno senčene kose do braon nijanse. Upamtite, diskretno je uvek seksi, nikako kontrast boja na kosi, a što se tiče najboljih tehnika šišanja, izdvaja se ubod na bičevima ili geometrija.

18.00
 
Posle seksi frizure na redu je savršena šminka za vaš letnji izgled. Ne zaboravite, crni krejon, rumenilo kajsija boje i, naravno, veštačke trepavice. Kada je šminka u pitanju, najbolje je obratiti se profesionalnom šminkeru Elzi Đurđević.
Možete joj pisati na elza_make_up_artistŽyahoo. com

20.00

Uz neko hladno pićence sa prijateljicama proučite Kristin Kavalari, zvezdu serijala THE HILLS, koja se daje na MTV-ju. Sa crno uokvirenim očima, roze rumenilom i sjajem za usne zajedno sa blagim plavim loknama, možete izgledati nežno i bajkovito poput prelepe Kristin. Budite u trendu, eksperimentišite i ovog leta, probajte boje karmina ili laka za nokte koje nikada do sada niste koristile!

22.00
Vreme je za tajm-aut, dodatni dogovori i planovi za veče. Na red dolazi noćna nega tela i lica. Svaka devojka koja vodi računa o sebi zna koliko je važno pored nanošenja šminke i njeno skidanje. Pre spavanja ne zaboravite da temeljno očistite lice kako biste uvek imale blistav ten. Za kraj, još jedan poklon, ovoga puta Olea kozmetički set za čitateljku koja se javi našoj redakciji u ponedeljak 21. juna u 10 h.