Broj 171
Početna > Zanimljivosti > Kako preživeti Svetsko prvenstvo?

Vodič za žene

Kako preživeti Svetsko prvenstvo?

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali vreme utakmica počelo je i za dame
Kako preživeti Svetsko prvenstvo?

Svake četiri godine Mundijal nam se useli u bračne postelje i tople noći i pokvari raspoloženje. Sociolozi se plaše kako će predstojeći mesec, koji je u znaku isključivo muške igre, uticati na brakove i ljubavne veze širom sveta. Nedavno istraživanje pokazalo je da je čak 83 odsto muškaraca izjavilo da će u vreme Svetskog prvenstva vreme isključivo posvetiti utakmicama, a na jednom domaćem forumu izbačen je i pravilnik o ponašanju žena za vreme trajanja prvenstva. Duhoviti autori pomešali su dame sa usisivačem, mašinom za pranje sudova ili konobarom, navodeći tačnu satnicu i raspored obaveza svojih lepših polovina. E pa, drage naše, vreme je da i mi napravimo sopstveni raspored, koji im slobodno možete okačiti na frižider.
Vreme je za žurku u našem stilu!
 
10.00 Nema žurbe, buđenje uz kaficu i svetske hitove sa MTV top-liste, mi vam preporučujemo Keliz i njen novi singl Acapella.
Zdrav doručak da sačuvate lepotu i raspoloženje: voćni musli s jogurtom, lagano tuširanje gelovima sa spa-efektom i telefoniranje drugaricama. Dok ćaskate o planovima za šoping na dan utakmice, nije loše da usput rezervišete kozmetički tretman za sledeći dan.
11.00 Vreme je za pokret! Šoping groznica počinje! Pre nego što napustite fudbalski teren, napravite strategiju. Vaš stajling kreirajte po ugledu na cicu iz serije koja se daje na MTV-juThe City Oliviju Palermo, koja nas je izazvala da obučemo mušku odeću i da dalje izgledamo seksi. Ispod odela obuci malenu satensku majicu, napadan nakit, a na nokte namaži vatrenocrveni lak. Ovaj stajling je trenutno svetski hit.
11.30 Našle ste se s drugaricama i vaše vreme počinje. Pazite da ne izgubite glavu među krpicama, pratite sopstvena uputstva kako biste šoping-turu iskoristile najbolje što umete. Upozorenje: nema grickanja između obroka! Najpre mali šoping penali u TC Ušće, subotom od 11 do 13 h ukoliko ste poveli i klince. Osim što ste im našli idealnu zabavu dok ronite po prepunim prodavnicama, možete da osvojite i lepe nagrade.
NE ZABORAVI DA KADA ŠOPINGUJEŠ SA DRUGARICAMA PONESEŠ KREDITNU KARTICU - PREPUSTI SE GROZNICI! NAŠ SAVET: LAGANA HALJINA OD TILA BOJE ŠAMPANJCA, MALA KOŽNA JAKNA KOJA SE SLAŽE SA VRTOGLAVO VISOKIM SANDALAMA I OGRLICA UČINIĆETE DIVOM KOJA ĆE PRIVUĆI SVE POGLEDE ČIM SE UTAKMICA ZAVRŠI.
 
13.00 UŠĆE shopping center. Ukoliko ste namenili subotu za šoping, magazin Stil vam popravlja budžet. Dođite do našeg štanda do 17 h, pokažite nam koliko ste bile kreativne u kupovini! Odabraćemo najbolju odevnu kombinaciju koju ste upravo pazarile, a UŠĆE  pobednicu nagrađuje šopingom u vrednosti od 150 evra.
Savet: Iskoristite novac za seksi haljinu, trebaće vam...
 
18.00 Još nije vreme da napustite tržni centar. Vreme je za salsu! Ukoliko nikada niste okusile čari ove vrele igre, niste ni svesne koliko koraka za osvajanje gospodina pravog ima salsa. Pre nego što se naoružate novom haljinom, naučenim koracima, proverite kod astrosavetnika da li ste kompatibilni i šta bi mu od svega prijalo nakon uzbudljive utakmice. Možda saznate da je vreme da obnovite donji veš, pa će male zavodljive igre uz korake salse biti pravi pogodak. Svake subote besplatne časove dobijate u UŠĆE shopping centeru od 18 do 20 časova.
Možda ne bi bilo loše da i vi učestvujete...
 
19.30 Vreme je za tajm-aut, dodatni dogovori i planovi za veče u drugom poluvremenu šoping utakmice.
 
20.00 E sad, malo o onoj seksi haljini koju ste kupili za 150 evra dobijenih od Stila. Doterane, tačno posle prvog poluvremena utakmice Srbija-Gana, umesto da dragom služite hladno pivo, izađite skockane s drugaricama u kafić. Nije loše da vaša nova haljina odmeri snagu s penalima u poslednjim minutima utakmice. Uhvati u ruke koktel roling stone, oštar pogled i siguran korak odvešće vas pravo u njegovo naručje. Zar se baš ceo svet vrti oko njih? Naravno da ne. Koktel i haljina mogu da očaraju i drugarice tokom jedne od najboljih ženskih večeri koje imate priliku da organizujete. A ostalo je valjda još nešto metroseksualaca kojima pikanje lopte po travi nije na prvom mestu.
 
00.00 SP devojke idu u krevet, a one koje su odlučile da rade po sopstvenom planu idu u provod, predlog je klub Sindikat.