Broj 171
Početna > Zanimljivosti > HOROSKOP I SEKS

A šta kažu zvezde...

HOROSKOP I SEKS

Saznajte kako se znaci Zodijaka snalaze u muško-ženskim odnosima i koliko su predani u najintimnijim trenucima
HOROSKOP I SEKS

Ovan
  Ovnovi su izuzetno zainteresovani za seks. Oni će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži, a često će je i sami stvoriti, jer kada je seks u pitanju - veoma su konstruktivni. Kada se stvarno zaljube, partner im je na prvom mestu, odani su i vole iskreno.
 
  Bik
  Kako u ljubavi tako i u seksu, Bikovi su taktični, pažljivi i nežni, te je svaki kontakt s njima pravo uživanje. Bikovi su lojalni i verni, a isto traže i od partnera.
 
  Blizanci
  Za Blizance je seks jedan od načina da ubiju dosadu. U seksu i ljubavi su nestalni, a nekada se čini kao da nisu sposobni za duže veze. Kad se zaljube, znaju da budu nežni i žele da se u potpunosti posvete osobi koju vole.
 
  Rak
  Rakovi su sentimentalni i osetljivi. Za njih je seks bez ljubavi ili barem bez duboke zainteresovanosti za partnera gotovo nezamisliv. Problem je u tome što oni nikada ne znaju kada partneru treba reći zbogom.
 
  Lav
  Kad Lav nekog voli, obasipa ga ljubavlju, ali i skupocenim poklonima. Ništa mu nije teško da uradi za voljenu osobu, a svoju ljubav izražava slatkim rečima. Vatreni su, kako u ljubavi tako i u svađi. Posesivnost je jedna od njihovih lošijih karakteristika.
 
  Devica
  Ono čime Device mogu najpre da budu privučene nije fizički izgled, nego inteligencija. Ljubav doživljavaju ozbiljno i vrlo su nežne. Da bi u seksu pokazale sve što znaju, potrebno im je vreme i poverenje u partnera.
 
  Vaga
  U ljubavi su idealisti, a partnera favorizuju do neslućenih granica. Iako su u ljubavi nežne i prefinjene, u seksu često preteruju i umeju da budu lascivne. Važno im je da je njihov partner inteligentan i suptilan, ali to ne znači da zanemaruju njegov fizički izgled.
 
  Škorpija
  Škorpije su majstori seksa. Međutim, njihova osnovna mana je ljubomora, a ponekad pokazuju i znakove sadizma. Da bi bili sigurni u njihovu ljubav, Škorpijama je ponekad potrebno da vide kako njihov partner pati.
 
  Strelac
  U seksu su snažni, žustri i brzi. Međutim, njihova površnost im ne dopušta da se dublje bave vlastitom vezom - oni jednostavno puštaju da stvari idu svojim tokom. Kada nešto zaškripi, Strelčevi brzo gube živce.
 
  Jarac
  U seksu su konzervativni i stidljivi iako njihovi erotski potencijali nisu mali. Vrlo su sposobni u poslu kojim se bave, tako da je za one koji vole životnu sigurnost Jarac pravi izbor.
 
  Vodolija
  Vođenje ljubavi za njih je usputna zabava kojoj ne pridaju prevelik značaj. U seksu su ili neopisivo razvratni ili potpuno čedni - sredina za njih ne postoji. Osnovna osobina Vodolija je nepredvidljivost. S njima nikada ne može biti dosadno.
 
  Ribe
  Ribe su romantične, osetljive i erotične, a u seksu popustljive. Za njih je ljubav sve i kada su zaljubljeni, teško im je da budu realni. Ekstremno su erotične, kao i svi vodeni znakovi.