Broj 169
Početna > Poznati > SEDMI ROĐENDAN KURIRA

PROSLAVA NAJČITANIJIH NOVINA NA BALKANU

SEDMI ROĐENDAN KURIRA

Kurir je povodom sedmog rođendana priredio nezaboravan događaj koji je privukao veliki broj ličnosti iz svih sfera javnog života

Svečani prijem bio je u vili kralja Petra I, gde je premijerno prikazana Kurirova reklama, koja je drugačija od svega viđenog na našim prostorima, pod sloganom Istina u lice na koju su svi prisutni odreagovali sa oduševljenjem. Svečanosti su prisustvovali Božidar Đelić, Ivica Dačić, Milka Forcan, Slavica Đukić-Dejanović, kao i mnogi drugi zvaničnici i ambasadori.

Manifestacija je bila organizovana u duhu leta biznis-klasom, sa zgodnim stjuardesama i šarmantnim pilotom za čiji stajling se pobrinuo kreator Dragan Milenković, dok se za besprekornu šminku stjuardesa pobrinula mejkap artist Elza Đurđević. Za savršene frizure a la Brižit Bardo zaslužan je frizer Milan Sarić.
Proslava Kurirovog rođendana nastavljena je u grandioznom stilu u klubu Sinema, gde je goste zabavljao bend Vesko Vučković koji je, kao i uvek, napravio atmosferu za pamćenje. Na žurki su, pored pomenutih ličnosti iz političkog sveta, prisustvovale i mnoge zvezde – Seka Aleksić, Mira Škorić, Ana Bekuta, Suzana Perić, Ana Bebić, Sandra Obradović, Džej, zvezde Granda, bivši stanovnici Farme... Oko ponoći poslužena je impresivna torta od 80 kilograma, specijalno pravljena za Kurir. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati u atmosferi koja će se prepričavati nedeljama.

Ana Ostojić