Broj 169
Početna > Zanimljivosti > JUNSKI ŽENSKI MARATON NA MTV-ju

JUNSKI ŽENSKI MARATON NA MTV-ju

Kao da je ceo svet poludeo zbog fudbala! Sve je u znaku lopti i terena, spominju se fudbaleri, menjaju sličice i smišljaju dobitne kombinacije na tiketima... A šta devojke da rade u junu? Pa da gledaju MTV, naravno!

MTV vam pruža beg od fudbalskog prvenstva i daje šansu da ponovo pogledate svoje omiljene serije od prve do poslednje epizode! Od 7. juna svaki radni dan biće rezervisan za jednu seriju. Od 14.30 h do 18 h biće emitovano po nekoliko epizoda u kontinuitetu, a repriza će biti sledećeg jutra od 6.30 h do 10.00 h.

Ponedeljkom možete da uživate u Kalifornijskom mondenskom letovalištu Laguna bič koje je bilo najpoznatije po svojim fantastičnim plažama i milionerskim domovima. Ali, onda je MTV emitovao rijaliti Laguna Beach i gledaoci su otkrili šta zaista leži iza površine ove naizgled savršene zajednice. Laguna Beach ekipa provela nas je kroz svoje glamurozne živote i pokazala nam je pravu životnu dramu koja se odigravala tokom poslednje godine u srednjoj školi.

Utorak je rezervisan za seriju The Hills koja prati Loren (El-Si iz Laguna Beacha) dok pokušava da ostvari svoje snove o ulasku u modni biznis. Tu su i Hajdi, kojoj se ceo život vrti oko noćnih izlazaka, Vitni Port koja želi da radi u modnoj industriji i Odrina koja sanja o poslu modela/glumice. Ove četiri devojke izvlače mnogo koristi od toga što se nalaze u „in" ekipi u Los Anđelesu, obilazeći klubove i najbolje žurke, popularne restorane i živeći holivudskim životnim stilom.
A kako će se snaći Vitni Port kada se iz udobnosti domaćeg Los Anđelesa preseli pod velika svetla njujorškog Menhetna, gde je čekaju odličan novi posao u velikoj dizajnerskoj kući, najbolja prijateljica iz prošlosti i muškarac u kojeg je zaljubljena do ušiju, gledajte svake srede u junu u rijalitiju The City.
Četvrtak je dan za Paris Hilton, devojku kojoj nije potrebna najava, mada bi je ona verovatno želela. Doskora je blisko druženje s njom bilo rezervisano za slavne ličnosti, ali Paris je odlučila da sada želi novu najbolju drugaricu - a Paris Hilton uvek dobija ono što želi. Grupa momaka i devojaka boriće se za prijateljstvo sa njom. Paris će kandidatima zadavati najrazličitije izazove, a oni će morati da upotrebe lukavstvo, šarm i izgled kako bi napredovali. Naravno, Paris neće biti blaga prema njima...
U petak 11. juna uživajte u slatkim avanturama Vanese i Anđele Simons, poznatijim kao ćerke Rev Rana iz grupe Run DMC u rijalitiju Daddy's Girls.

Više informacija o ovim serijama i rasporedu emitovanja možete pronaći na www.mtv.rs.