Broj 169
Početna > Zanimljivosti > Čarolija venčanja

Vodiš za kupovinu venčanice i odela

Čarolija venčanja

To je baš ta! U poslednjem trenutku izaberi venčanicu o kojoj si maštala

Rekla si da gospodinu Savršenom, koji te je zaprosio baš kako si želela, pustila si suzu, javila svima i isplanirala najvažniji dan u životu do najsitnijih detalja, ali ostalo je još da izabereš venčanicu...
Bitno je naći oblik haljine koji najviše odgovara tvojoj figuri i da se u njoj osećaš prijatno, ali i kao princeza jer, ipak, ovo je tvoj dan o kom si sanjala ceo život.
Ako želiš da izgledaš originalno, da imaš autentičan model venčanice, butik WISH je mesto koje ispunjava sve tvoje želje. U carstvu renomiranih brendova poput: Rem Akra, St. Puki, Prisila ov Boston, Melisa Svit, Vajnjard, Džunko Jošioka Njujork, sigurno ćeš naći baš ono što si zamislila. Pored venčanica i večernjih haljina, butik NJish nudi nakit i krune kuće Prinses brajd tijaras, kao i cipele brendova Kristijan Lubuten, Iv Sen Loran, Kouč i Salvatore Feragamo. Tvoje je samo da poželiš želju...
A šta sa mladoženjom? Postoji verovanje da je baksuz da ti budući muž vidi venčanicu pre venčanja, ali to ne znači da mi ne možemo njemu da pomognemo u biranju odela. Hajde da mu skratimo muke! Odvedi ga kod najboljeg krojača koji godinama oblači uspešne mačo tipove širom sveta, pa nek obuče i tvog po meri za venčanje.
Procedura je jednostavna: salon NJish je posetio Francuz Žan Lafit, jedan od najpoznatijih svetskih krojača. Izaberite materijal za odelo od kašmira, svile ili od lana i kad mu uzmu mere, sačekajte strpljivo par dana i odelo stiže iz Pariza u njegovom broju!

Znamo da te hvata pozitivna panika, ali čim budeš videla ova mala umetnička dela od venčanica, moći ćeš da se opustiš i više vremena posvetiš manikiru i ludovanju za devojačko veče.

Ana Ostojić